ja nisam isla u skolu.....sledece nedelje odgovaram istoriju, biologiju....i imam kont iz matis....
ja nisam isla u skolu.....sledece nedelje odgovaram istoriju, biologiju....i imam kont iz matis....
Muzika je umetnost, ne vangla za taloženje šlajma...
Zasto je od krucijalne vaznosti za moj zivot da znam sta je laprdao neko pre 2500 godina u staroj Grckoj?Zvanicno - mrzim filozofiju.
Izvinjenje svim postovaocima ove nauke, ali ja je mrzim.
Holiness is in right action, and courage on behalf of those who cannot defend themselves.
kakav nam je profesor dosao...![]()
apathetic bliss in these apathetic days, cuz i'm apathetic mixed with the pass aggressive ways.
Koji ce mi quurac matematika u zivotu? Znam da mnozim i sabiram i sta mi svira mudo za neke kotangese i tangense i tange i ostala sranja..
Jbm ti koji smor. Ponekad pozelim da zivim u Americi, gde oni ne znaju ni M od matematike za razliku od nas. Bole ih dupe.
You just don't get it. I'm not locked in here with you....
You're locked in here with *ME*...
Nisu nisu
Pazi, 2 sata popodne, a mi ko letve skakucemo po Kalemegdanu.
A bio je sou. Neke devojke iz Novog Sada nas pitale kako da dodju do Usca, a mi onako zabodeni stojimo i cutimo. Iskljucio se mozak skroz. Nekako smo im na kraju objasnili valjda![]()
You just don't get it. I'm not locked in here with you....
You're locked in here with *ME*...
Mogli biste, nije da ne biste
kao na primer da stvorite program "Filozofer preuzima forum krstarice u pet koraka"
Nemoj igricu, bila bi zabranjena za one ispod osamdeset godina
ufff radije bih tri dana kopala njive nego ucila sugavu sugavu sugavu(!!!) fiziku...to je jedna glupost koju ja jednostavno
![]()
istorija, ekologija & hemija
predmeti koji su jednostavno NEnauchivi![]()
Pred ženom da kleči 1000 muškaraca, ona bi izabrala onog koji je čak ni ne gleda.
E, ja sam danas naučila istoriju, osnove ekonomije i ponovila pravo!![]()
If you just believe there's no way we can fall ! - We Are The World - by MJ and Friends
Osecam se lose samo dok citam te vase postove. Nisam nista ucila od 28. juna.
I'm physically incapable of being polite
Pošalji link