Jel tebi toliko dosadno ili sta??
Brisi ovo!
Jel tebi toliko dosadno ili sta??
Brisi ovo!
"Far too many people are LOOKING for the right person,insted of trying to BE the right person"
The greates thing u'll ever learn is just to love and be loved in return <3 <3 <3
Pa kasnije mi je palo na pamet da mene mogu da banuju pa sam izbrisala...![]()
"Far too many people are LOOKING for the right person,insted of trying to BE the right person"
Onda sam mogla i da ostavim..... xD
Ne bi ti mene banovao..... jel da.... ?![]()
Znala sam da si takav,zato sam i izbrisala ...![]()
Sam naziv kafane me podseća na originalan naziv jedne druge kafane,sa nekog drugog pdf.-a gde se nekada okupljao narod željan z.ebancije i pravog noćnog virtuelnog provoda na Krstarici...ovaj ovde naziv je plagijat.
Moja ljubav prema Zvezdi je milion puta jača od vaše mržnje
Jel znas ti koliko ima "kafana" na forumu....??
E pa svako bira onu koja mi se svidja... xD
Poslednji put ažurirao/la *BiBi* : 26.04.2010. u 18:32
Bio je obrnut redosled postova... Ako te interesuje
Posto vidis da imam dva posta za redom...
Hahaha... Pa 'ova kafana' je moja i Kimijeva kafana
Vidis da pise "Kimijeva kafanica kod Bibi"
Meni se ovde svidja
A i ne bi mene Kimi dao,jel da![]()
Pošalji link