Vec 2 dana nemam srece sa skidanjem filmova ...veceras cu skinuti ovaj ,po tvom predlogu ,i nadam se trecoj sreci!
Hvala na pohvalama ,a sto se filma tice ...ima onaj obrt na kraju ,tako da je meni skroz potaman ...a i retki su danas filmovi u kojima negativac na kraju izvuce deblji kraj ...ovde se to desilo i to mi se svidja!
Siguran sam da je vaše znanje o glupostima beskonačno .
Je l' me primate u klub![]()
Film nije los, ali kad provalis kraj vise nije zanimljiv.
Svi su dobrodosli ,cak i oni koji su se osetili prozvani u prvoj poruci!
Gledao sam film 7,8 puta ...uvek mi je jednako dobar ,ima nesto u njemu sto obozavam ,i to sto ga vec znam napamet ,uopste mi ne smanjuje dojam ! Verovatno me razumes ,i pretpostavljam da svako od nas ima tako neki film koji ga opcini!
Potpuno te razumem.
Ima filmova koje sam gledala bar 200 puta i koje cu jos 200 puta odgledati.
Moj komentar vazi samo za taj film.
Još jedan za ljubitelje predela. Slikanog čajem; ovoga puta engleskog.
Priča počinje ko da ju je pisao Stoker: nakon smrti obudovele stare čudakinje, advokatska kancelarija koja je vodila gospođine poslove u zabačenu provinciju šalje svog mladog (i ambicioznog) pripravnika ne bi li sredio zaostavštinu...
Stokera se ne plašim.
Od ovog mi se filma vrat ježio.
Strahote nevidljivog a naslućenog!..![]()
"O čemu netko ne zna zboriti, o tome mu valja šutjeti."
Da li je neko gledao domace filmove ...
![]()
...vredi li to gledati ili je u pitanju ,za nas ( novi talas srpskih filmova ) ,standardno gubljenje vremena?!
Kako ne, i sa mnom je totalno isti slucaj.
Ne da ne volim da gledam na racunaru, nego nema sile brate mili da se skoncentrisem i odgledam do kraja, mada sam Star Trek motion picture prvi put odgledala online X)
A jos manje sam volela da gledam filmove u bioskopu, a i tamo nisam bila ne pamtim.
Mislim da je poslednji film koji sam gledala u bioskopu Ivkova slava :O i to sa sestrom i majkom sam isla.
Film koji preporucujem je Farenhajt 451,ko nije pogledao neka to uradi, Sf film za to vreme. Igra Dzuli Kristi. Meni se bas svideo , ali ja volim evropsku kinematografiju a i malo sam oldfashioned po pitanju izbora filmova i muzike.
Inace omiljeni film mi je Some like it hot, pa onda Star trek potraga za Spokom, Grace of my heart, My name is Modesty, Diskretan sarm burzoazije . I jos hrpa.
I Riba zvana Wanda, to mi je urnebesan film.
Ja , brat bratu, film u dobrom ambijentu i atmosferi nisam gledala...
Ne mogu ni da se setim otkad![]()
Za brankovica sam cuo dobre stvari,on je kao film koji je zapoceo ovaj mracan talas domace produkcije.Srbi su konacno shvatili da ne mogu tehnicki(nisu sposobni)da snime dobar film kao druge drzave,pa sada zelimo da im pokazemo da ako ne mozemo da ih zajebemo po kvalitetu,onda mozemo da ih zajebemo po scenamo odvratnog i naslinog,....elem treba da vidim taj film.
A,krojaceva tajna,msm uopste necu komentarisati,osam da je u pitanju c-produkcijski film,koji nema rezisera,scenaristu,budzet,dobru glumu........sada samo to povezi sa posterom,i voila,dobio si primer danasnje srpske nazovi kinematografije
Djavoli umiru placuci
Oba filma su veliko sranje.Nije vredno pomena
The main difference between Attitude and Ego is that Attitude makes u to defer from others, While Ego makes u alone from others..
Jedan od poslednjih dobrih domacih filmova,ili cak poslednji dobar film je Bure baruta,Velika preporuka za sve!!!!!!
Djavoli umiru placuci
Interesuje me da li ima takvog coveka koji misli da je Do koske dobar film?!?!?!?![]()
Djavoli umiru placuci
Ja sam ga gledao kao klinac ...secam se da je imao tada par zanimljiv fora ( cak sam i upamtio scenu kad Kovac daje "malom" pare za odradjen posao ,otvori fioku punu dolara i kaze uzmi koliko mislis da si zasluzio ,a ovaj razmislja ,snebiva se i ,sta zna klinja ,uzme 100-tku ,a matori mu kaze : "Samo tol'ko ti vredi zivot ?") ...sad mi je manje-vise besmislen
!
who the **** is milos brankovic je nevjerovatno njesra od filma
najgora vjersko desnicarska propagadna bljuvotina
a, i dosadan je
Glupost je neuništiva
who the **** is milos brankovic je nevjerovatno njesra od filma
najgora vjersko desnicarska propagadna bljuvotina
a, i dosadan je
Glupost je neuništiva
Poslednji put ažurirao/la Neozbiljni pesimista : 24.02.2010. u 19:08
Ne budi pesak koji gaze, već budi kamen u cipeli...
Imao si srece, ja sam platila kartu i bila prinudjena da odgledam ceo film Ali vredi pogledati film, domaci je...Bas sam juce odgledala "Tamo i ovde"...O.K. je film, al za mene nista narocito...
Zdravo svima, primate me u druzinu?
"NINE" mjuzikl, mislim da vredi pogledati...Meni se dopao.
Pošalji link