Da mi se pojavi pticica...nishta bez nje![]()
Da mi se pojavi pticica...nishta bez nje![]()
Nekoga ko je dospeo gde mu mesto nije vratio bih tamo gde mu je mesto
pretukla bih nekog
da imam, a nemam....promenila bih sebe prvo.
... ...
ne nikako ne bih menjao nista i ovako sam dovoljno sje...![]()
1000 soneta tebi Laura.....
OD BABE KOJA PREVODI UNUKU PRKO ULICE DOK JE NA SEMAFORU CRVENO NAPRAVIO BIH ŽABU
Promenila bih vreme u kom živim, vratila se u prošlost..
... ...
Eh eh na svashta neshto...necu da vam kazem,slatka tajna![]()
promenila bih dve osobe, odnosno, sklonila ih sa mesta na kojima su.
... ...
ahahaha bolje da nishta ne pishem al znam da bi nekoga pretvorila u ruznu zabu![]()
cek a da malo pljunes cimerku nisi odavno![]()
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,attention whores,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
radim ja to vec danima
i nije to pljuvanje vec pokushavanje nauciti je neke stvari ali uzalud nishta ne vredi....
![]()
Danas bih ga upotrebila u više svrha.
Da "ubrzam" nešto ...
Da zavidne pretvorim u normalne.![]()
... ...
Vratila vreme...Unazad. Da skapiram na miru gde je sve nestalo, gde sam nestala ja, i kada...Zbog čega. Da vidim što postadoh osoba bez lica, bez glasa...da ispravim svoje greške. Da sprečim ove suze, što u budućnosti su me čekale kasnije. Da uzbuna na vreme krene...da na silu, sebi priznam, da neki ljudi više nisu moji, da neke stvari su moje tihe ubice. I kada već to sve znam, da još jednom unazad sa ishodom sve doživim...samo da još jednom nešto vidim...Dodirnim...tome se nasmejem...I sebe pre stvarne smrti, samo još jednom "oživim". Unazad vreme, za još jedan sjaj, za još jedan pokušaj, da kažem, u sebi ti neki ljudi nisu bili taj, da u sebi kažem, ja više ne volim...Da mogu da se probudim, a da nešto ne želim. ♥
˙•٠•●♥ "Sve u životu možeš stvoriti osim duše; s njom moraš da se rodiš. " ♥●•٠•˙
osvezenje,sa kisom,divnom letnjom,koja prijanja za kozu...
Da ga nikad nisam srela, ja bih ga svojim snovima - na život donela - Anzia Yezierska
Nekoga bih za malu nijansu promenila..........
ufff..za svašta nešto![]()
ljudi opraštaju sve osim iskrenosti
za prevaspitavanje nevaspitanih
Da ga nikad nisam srela, ja bih ga svojim snovima - na život donela - Anzia Yezierska
ставила бих да целе године буде 20-25 степени
Кад ти дају узми,кад те бију,бежи!
da napravim jos mnogo carobnih stapica, a posle NEK IDE ZIVOT....![]()
Da postanem najveci lazov na kugli zemaljskoj.......moracu da idem da se shkolujem shto se toga tice izgleda,nadam se da je neko izmislio i takvu shkolu.....
bolje me ne pitaj!....![]()
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Vrlo zločesto, ali likvidirala bih nekolicinu loših ljudi, koji kvare drugima SVAKI dan svojom mrzovoljom i stavom.
... ...
Ubrzala bih malo vreme..........
da to je dobra ideja..![]()
1000 soneta tebi Laura.....
Pošalji link