Ako knjiga koju bi ste zaljeli da procitate jos nije napisana onda vi morate biti taj koji ce je napisati.
ih..sto je cakana tema
stapitj kazesh?...eh.moja ti, prvo bih nahranila sve gladne..
Poslednji put ažurirao/la Tol : 09.05.2010. u 22:25
Ako knjiga koju bi ste zaljeli da procitate jos nije napisana onda vi morate biti taj koji ce je napisati.
I tu temu su mi 'masakrirali', prvo su je preselili tamo gde ne treba pa onda izbrisali pola postova,Na pocetnike najvise atakuju, to ti je nemilosrdno pokazivanje svoje moci.
No doskocicemo mi njima kas se jednog carobnog stapica docepamo
Ej, vrlo mi je drago sto si za druzenje,
najtopliji pozdrav!![]()
Evo jos jesan pozdrav za tebe ...Slika govori vise od hiljadu rijeci...469.jpg
Duska, da znas da sam polozila!
I to sa najvisom ocenom
Hvala ti mnogo <3
“What will I be doing in twenty years' time? I'll be dead, darling! Are you crazy?”
511.gifDanas sam se duplo obradovala moja Natasa i ti ste me obradovale ...Cestitam ti vrijedna djevijko...Ovo je velika radost ...
Svim maturantima zelim srecu pri upisu u srednjim skolama i na fakultetima...
Jednim potezom tog stapica bih voljela izbrisat patnju i izdaju koju sam prouzrocila jednom muskarcu .
¡Olé!
Samo to sto si napisala ovu recenicu, vec je nesto... CA4EBCTR.jpg
Samo da nestanem na par minuta...
I'll never look like barbie
barbie dosent have a bruises
Mislis kosmickih par minuta...Biti na nekom drugom mjestu ....velika1.jpg
CA4BADE1.jpgMoja Metejana stigla i obradovala me puno ...
Carobni neka nas vec jednom sastavi ,jes da je grad svjetlosti daleko no mi zivimo u vremenu kad nista nije daleko...![]()
za mir u svetu i ozonsku rupu
Da cujemo vesele zvuke vjecite igre i radosti ...sirom mora i okeana...CAORWNK5.jpg
Bice taj lijepi susret kad tad ...untitled.bmp
Pomocu mog carobnog stapicasutra vece u Sutomore
tebi od mene!
![]()
Kad mi je tesko, bezim u samocu. Kad mi je jos teze, trazim dobre ljude.-M. Selimovic
Sve je moguce, sve je na domak ruke, samo se covjek ne smije predati.-M.Selimovic
Nemoj da se salis...Cekacu da znas...Blue hills.jpg
Ja bih taj stapic usmerila ka upisivanju zeljenog fakulteta, ako moze na budzet
I da se pomirim sa bivsim dragim.![]()
Mudar covek ne kaze sve sto misli, ali misli sve sto kaze.
Carobni stapic? Ehh....sve zle ljude prebacila sa Zemlje na neku drugu planetu,pa neka tamo smaraju jedni druge...(to,za pocetak)![]()
Pošalji link