Da iskorenim svo zlo koje vlada svetom. I mržnju, zavist, ljubomoru, pakost. Da ostane samo ljubav, razumevanje, mir, tolerancija.
Da iskorenim svo zlo koje vlada svetom. I mržnju, zavist, ljubomoru, pakost. Da ostane samo ljubav, razumevanje, mir, tolerancija.
Kad mi je tesko, bezim u samocu. Kad mi je jos teze, trazim dobre ljude.-M. Selimovic
Sve je moguce, sve je na domak ruke, samo se covjek ne smije predati.-M.Selimovic
...da pobegnem negde,daaaleeekoooo...
"Da sutra umrem,ja ne bih zalila,jer ja sam ljubav zivota imala
Ima taj štapić neko, i već mi je učinio par sjajnih stvari, i jednu posebno sjajnu
Mogao bi još da pomogne oko nekih tehnikalija, doduše![]()
The return of the Thin White Duke.
Pih....Nemam pojma...Mozda bih
Ipak ne![]()
Ako knjiga koju bi ste zaljeli da procitate jos nije napisana onda vi morate biti taj koji ce je napisati.
Ako knjiga koju bi ste zaljeli da procitate jos nije napisana onda vi morate biti taj koji ce je napisati.
da stavim sunce međ oblake
ух..шта бих ја све...
1. ``очистила`` бих за почетак школски дневник
2. дозвала пролеће или убрзала време до априла
Dream on
Imam caroban stapic-u svoj masti, zeljama, optimizmu![]()
Da ga imam.....nebi ga upotrebio....." Jer Sta Bi Biloooo ".....
СРБИЈА МИ ЈЕ СВЕ - А ЗА СВЕ ОСТАЛО - НИШТА МИ НЕ ТРЕБА БЕЗ СРБИЈЕ
Poslednji put ažurirao/la duska.vodolija : 27.10.2010. u 14:40
da vratim jednu meni veoma dragu osobu koje vise nema![]()
Kad mi je tesko, bezim u samocu. Kad mi je jos teze, trazim dobre ljude.-M. Selimovic
Sve je moguce, sve je na domak ruke, samo se covjek ne smije predati.-M.Selimovic
Nabila bih ga u d..e onom ko je izmislio probleme![]()
Da je vec subota![]()
Pošalji link