Original postavio
Valeria
Ovako: koristila sam raspored Mistični Krst, špil Universal Rider Waite, a izašle su sledeće karte: 4 pehara, Sunce, Umerenost, 3 štapova, 5 mačeva, Đavo, As štapova, 10 štapova, 8 štapova, Vitez pentakla.
Elementa vatre je previše!
Suviše se burno reaguje, impulsivno, ishitreno, previše je temperamenta ...
U sadašnjosti je prisutna melanholija, durenje ( to može biti i ti i on), ili se na neki način ne vide mogućnosti (na slici je čovek koji natmuren sedi ispod drveta i odbija da vidi ruku koja mu pruža pehar). Karta koja objašnjava dodatno to (pojačava) je Sunce, a to je karta sigurnosti.. tako da taj osećaj melanohlije može biti i zbog nedostatka sigurnosti?
Jedno od vas dvoje je u prošlosti imalo tendenciju da bude predvodnik.. u smislu nema ravnopravnosti, jedno vodi.. to je za prethodna 3 meseca..a to sam zaključila i zbog karte u 5. kući, 5 mačeva, ona nas opominje da postoji nepoštovanje i samointeres u vezi, i ukazuje da je ideal veze da se odstrane ti negativni principi.
Krizni momenat tek sledi, do 23. juna (Đavo) – on ukazuje na uticaj niskih nagona na vezu, strahova koji vas blokiraju, kompleksa...a kad uzmem u obzir i prethodne Arkane, može bit tendencija jednog partnera da potčini drugog.
Suviše vatre i u tvojoj i njegovoj kući, u njegovoj se vidi i opterećenje (10 štapova).. a ishod je negativan (Vitez pentakla kao ishod i 5 mačeva kao alternativni ishod – to su kuće koje se porede - imaju suprostavljene elemente); taj Vitez predstavlja osobu koja je nepopustljiva u svojim stavovima. Vidim da je najveći tu problem – nesklad i nepoštovanje, tj. prisustvo toga u vezi. Ovo je uopšteno tumačenje, pošto konkretnije ne znam o čemu se radi (za uopštena pitanja ide i uopšten odgovor).
I kad se osvrnem na savet Tarota, 8 štapova koja sve ubrzava .. a + kad imam u vidu previše vatre u rasporedu, onda bi savet bio da se malo uspori, da se smanji ta vatra .. možda malo da se odvojiš (jer energija Đavola vezuje, Đavo zna biti i strašno POSESIVAN i LJUBOMORAN) i da onako “sa strane” sagledaš vaš odnos, pre nego što odlučiš šta ćeš dalje.
Pošalji link