Ja mislim da ovu 300. stranicu treba proslaviti i obeleziti sa necim posebnim.
Sve najbolje svim posetiocima ove kafanice.
![]()
" U prirodi ne opstaju ni najpametniji ni najjaci, opstaju samo oni koji su uspjeli da se prilagode." -Carls Darvin.
Za slavlje je zadužena domaćica Duška. Čestitam stranicu kao da sam je sam pisao.![]()
Nije slavlje samo da se omezi i popije, mogli bi "pregledati" drustvance, glasati za naj..... clana....
Evo ovako npr. Najduhovitija: Matejana.
Najinformisaniji: Boris
Najvickastiji: Machony
Najpozitivnija: Arvana
Najmisteriozniji: 2 u 1
To su ljudi koje ja poznajem.....A ovo je kao neka analiza...sta god da je bilo je spontano. Ko hoce moze i do mikrofona da nam nesto otpeva ili da cujemo neki stih ili vic....
Evo 1 vic: Mujo pise dnevnik: "Pada kisa danima. Fata depresivna samo stoji kraj prozora i gleda kroz staklo. Ako kisa nastavi ovako da pada moracu Fatu pustiti u kucu."![]()
Poslednji put ažurirao/la _Snow Queen_ : 25.04.2012. u 00:29
" U prirodi ne opstaju ni najpametniji ni najjaci, opstaju samo oni koji su uspjeli da se prilagode." -Carls Darvin.
Људску глупост треба кажњавати најстрожом казном - Јован Дучић
...a najvece srce PDF-a tenis je DUKICA...
Ona nas pazi, cuva, hrani i uvjek je uz NOLETA, samo za nju...
Da se i ja upisem na 300-tu stranicu i da nam ovo Kafance i dalje bude mesto gde cemo puno slaviti a manje tugovati.
Hvala Snezna kraljice za kompliment. Uvek iskreno, iz srca pisem, pa si valjda to prepoznala. Hvala ti jos jednom na lepim recima koje si mi ovako javno uputila.
Sada se malo pravim vazna
Nije svejedno! - znate onu reklamu za vocni sok!
Pozdravljam sve sa teme, puno vas sve ljubim i gledamo Barselonu opusteno...
Heathcliff... It`s me, Cathy,
I`ve come home. I`m so cold
Let me in a - your window...
Duska je i veliko SRCE i velika DUSA ove nase Kafanice.![]()
![]()
Heathcliff... It`s me, Cathy,
I`ve come home. I`m so cold
Let me in a - your window...
http://www.youtube.com/watch?v=8HprG...eature=related
Da se i ja upisem na jubilarnu stranicu
Omladino teniskog kafanceta, dobar vam dan zelim!
Kad mi je tesko, bezim u samocu. Kad mi je jos teze, trazim dobre ljude.-M. Selimovic
Sve je moguce, sve je na domak ruke, samo se covjek ne smije predati.-M.Selimovic
...ma sta ti pricas...ti si NAJLOSIJI covjek kojeg sam ja upoznao!!!
Jos smo na tristotij nadam se .
Malo kasnim . Lap top mi je vrio od virusa pa je bio na vakcinisanje kod mog cika doktora Mladena.
Sve lijepe rijeci stopila sam u ovom sladoledu samo za Vas dragi moji drugari...
![]()
Poslednji put ažurirao/la duska.vodolija : 25.04.2012. u 16:38
Ako knjiga koju bi ste zaljeli da procitate jos nije napisana onda vi morate biti taj koji ce je napisati.
Ćao svima! Čestitam na 300-toj stranici Meč lopte!![]()
Da da...Dusku sam zaboravila a imala sam je na umu. Ona je...najoslikanija i najvrednija osim svega onog sto ste vi rekli. Puno lepih pozdrava za nju.
![]()
Duška ima stvarno veliko srce i pravi je emotivac![]()
Kad mi je tesko, bezim u samocu. Kad mi je jos teze, trazim dobre ljude.-M. Selimovic
Sve je moguce, sve je na domak ruke, samo se covjek ne smije predati.-M.Selimovic
može li neko da mi objasni: tipsa je na turniru u barseloni postavljen za petog nosioca, mada, po mojim saznanjima, nema četvrtog nosioca (ili možda ima al meni nije jasno ko je to).
ždrebom je odlučeno da igra u rafinoj polovici, ali bi po logici stvari onda sa rafom trebao da se sastane u polufinalu, a ne u četvrt finalu.
nije mi baš jasan ovaj ždreb, pa ako neko ume da mi objasni.
evo kako izgleda ždreb: klikni
Tišina je početak mudrosti.
Berdih je trebalo da bude 4. nosilac, ali se povukao zbog povrede ramena pre početka turnira pa je njegovo mesto u žrebu uzeo neko drugi (ne bih sad znao ko)
Pošalji link