Smrt Obame 2010. godine!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Miloš KS

Aktivan član
Poruka
1.950
Astrolog predvideo Obaminu smrt u 2010.
Utorak - 05.01.2010
Tuniski astrolog Hasan al Šarni, poznatiji kao „arapski Nostradamus“, u proricanju budućnosti je predvideo smrt američkog predsednika Baraka Obame u 2010. godini.


„Ova godina će biti odlična za papu Benedikta XVI, koji će u 2010. doprineti da hrišćani i muslimani nađu zajednički jezik“, rekao je Al Šarni.
Arapski astrolog, koji je već predvideo smrt princeze Dajane, palestinskog čelnika Jasera Arafata i kralja popa Majkla Džeksona, predvideo je i Obami „iznenadni pa čak i tragični kraj“.
„Njega će pogoditi smrt u nenormalnoj situaciji. Ove godine će loše završiti, verovatno umreti, francuski pevač Džoni Holidej, a jedna reprezentacija iz Evrope će pobediti na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Teheran će završiti nuklearni program“.


Ako je za utehu, Al Šarni je još 2001. predvideo smrt Osame bin Ladena, lidera Al Kaide, ali ko zna...


http://www.alo.rs/vesti/23028/Astrolog_predvideo_Obaminu_smrt_u_2010


Vec ranije, u, mislim, "Blicu", prvih dana 2010. izasla je statistika da je svaka godina odkad svet pamti, a zavrsava se sa brojem 10, bila vrlo vazna i vrlo dramaticna, u najmanju ruku zanimljiva, i uvek je donosila dosta dogadjaja koji su maltene promenili svet!!!!


Mislite da ce se sve ovo obistiniti??? z:shock:
 
Poslednja izmena:
A, evo i tog teksta!!!! ;)


2010 godina promene
U godinama koje su se završavale brojem 10 Isus je počeo da propoveda, Muhamed je pisao Kuran, počeo je progon Jevreja...

Istorija čovečanstva od početka nove ere bila je prepuna značajnih događaja koji su promenili svet. Mnogi su se dogodili u godinama koje su se završavale brojem 10. Da li se i od ove mogu očekivati velike promene?
10.Ukoliko su tačni proračuni istoričara koji su datum Hristovog rođenja smestili u 2. godinu PNE, onda je Isus sa svojih 12 godina, u 10. godini nove ere, propovedao u Jerusalimu.

110.Sto godina kasnije, Ignjacije, treći hrišćanski biskup Antiohije, učenik apostola Jovana, osuđen je na smrt zbog svoje vere i bačen lavovima u arenu rimskog Koloseuma.
210.Rimski imperator Septimus Sever je, posle neuspešne dvogodišnje krvave invazije na Škotsku, u kojoj je izgubio gotovo 50.000 vojnika, odlučio da proglasi primirje i povuče se.

310.Kako bi sprečio pad vrednosti rimskog denarijusa, imperator Konstantin naredio je kovanje solidusa: za 72 solida korišćeno je 454 grama zlata. Solidus se kovao skoro 700 godina.
410.Posle više ustanaka na britanskom ostrvu koje su dizala sva plemena i narodi, Rimljani su odlučili da napuste Britaniju posle 367 godina vladavine njihove imperije na Ostrvu.

510.Kralj Klovis I ujedinio je sva plemena u Galiji pod imenom Francija. Za 32 godine vladavine Klovis I je pobedio poslednjeg rimskog guvernera i pokorio i ujedinio sve Gale.
610.Prema islamskom verovanju, 10. avgusta 610. Muhamed je napisao prve reči Kurana, nakon što je dobio otkrovenje od Džibrila (arhanđel Gavrilo ili Gabrijel) u pećini Hera.

710.Prva velika džamija u svetom gradu, drvena Aksa, izgrađena je u Jerusalimu. U zemljotresu 746. potpuno je srušena, a potom ponovo obnovljena pet godina kasnije.
810.Muhamed ibn Musa al Kvarizmi stvorio je jednačine koje je nazvao džabr. Njegova Uporedna knjiga kalkulacija kasnije je prevedena na latinski, kao i njegov izum - algebra.

910.Gabrijel I Aleksandrijski proglašen je za prvog patrijarha Koptske pravoslavne aleksandrijske crkve u današnjem Egiptu.
1010.Kaluđer Ilmer iz Malmsberija izveo je prvi skok primitivnom vrstom padobrana sa vrha zvonika svoje opatije. Leteo je 200 metara i pri doskoku polomio noge.

1110.Krstaši pod komandom Boldvina I Bolonjskog su 13. maja ušli u Bejrut i osvojili gradsku vlast od muslimana Arapa, koji su ga držali pod svojom vlašću pet vekova.
1210.Kralj Džon, brat Ričarda Lavljeg Srca, počeo je sa progonom Jevreja u novembru te godine. Naredio im je da plaćaju poseban porez. Oni koji su odbili da plate bili su uhapšeni i pogubljeni.

1310.Prvi put u istoriji čovečanstva napravljene su različite cipele za levo i za desno stopalo. Do tada razlike između cipela nije bilo.
1410.U krvavoj bici kod Grinvalda (kasnije Tanenberg, Žalgiris) 15. jula poljske i litvanske trupe porazile su vitezove tevtonce i uništile njihov uticaj.

1510.Umro je Sandro Botičeli, jedan od najvećih slikara svih vremena: rodonačelnik rane renesanse i fjorentinske škole ostao je zapamćen po slici Rođenje Venere.
1610.Galileo Galilej je 7. januara otkrio Jupiterove mesece: Ganimed, Io, Evropu i Kalisto, najveća nebeska tela u orbiti te planete. Galilej ih je otkrio svojim poboljšanim teleskopom.

1710.U ovoj godini Peking je preuzeo od Istanbula titulu najvećeg grada na svetu. Godina se pamti i po tome što je na snagu stupio Anin statut, prvi zakon o autorskim pravima.
1810.Francuska je primorala Švedsku da objavi rat Velikoj Britaniji. Da Švedska to nije uradila, Francuzi bi objavili rat toj zemlji. Dobra strana svega - sukob je postojao samo na papiru.

1910.Ubijen je Butros Gali, premijer Egipta. Ovaj koptski hrišćanin poznat je i po tome što je njegov unuk Butros Butros Gali nasledio sklonost ka politici i postao generalni sekretar UN.


http://www.kurir-info.rs/clanak/planeta/kurir-03-01-2009/2010-godina-promene
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top