Jel postoji koji crack kljuc i da li znate, moze i na Pm ako ima dobrih da pomognu![]()
Jel postoji koji crack kljuc i da li znate, moze i na Pm ako ima dobrih da pomognu![]()
Imam ja...
Ne postoji crack ali ima nacin da skinis demo verziju koja traje 5 dana, pa onda kad istekne uninstal i opet instal i dobijes 5 dana ponovo i tako stalno...
može li meni na pm sajt na kojem mogu skinuti tu demo verziju? unapred hvala!
ja sam skino i koristio 24h nemogu dobiti kljuc na 5 dana i kad uninstaliram i ponovo instaliram nece vise da radi jer mi mozes poslati ti taj kljuc da oprobam s tvojim kad god ponovo instaliram trazi kljuc nece :-(
Ja sam imala na 24h,a sad sam dobila na pet dana regularnom procedurom.Program sam imala,poslala sam zahtev,oni me zvali i dali na pet dana.Kad mi istekne,probacu opet sa tim istim kljucem.
pa da al meni rekli u mejlu da nemoze za moj region, jel moze iko da mi posalje svoj kljuc pa da oprobam na taj .naso sam neko je objavio 1 kljuc i ja sam ga upiso tom kljucu je isteko rok ali radi samo sto nemogu ex yu kanali vec samo strani
Player mozete skinuti besplatno na nettv plus sajtu, a kljuc kod mene radi...bar danas
Evo sa ovog linka mozete da skinete player koji traje 5 dana
Nemoj da stavljas zive linkove da nebih morao da sanckionisemKod:http://www.nettvplus.com/programi/21/nettvplayer2.exe
Poslednji put ažurirao/la DanijelVR : 21.01.2010. u 15:32
Mislim, sve sto treba za tv, trebalo bi ici na PM, jer tako su skremblovani mnogi kanali kad se ovako javno pise o tome (Be careful)
Ja imam problem sa net tv playerom. Skinem verziju i unesem ključ i rade mi samo par kanala npr (RTS1,Hema,Slo tv) a ostali ne rade. U čemu je problem? Čitao sam na jednom forumu da kao znaju koje su ip adrese iz Srbije i ne otvaraju se kanali u Srbiji dok npr u Hrvatskoj sa istim ključem se prate svi kanali bez problema.
Izvolite...
Samo sto je taj kljuc(prilozeni),istekao.
Zar mora bas net tv player da koristis
Ako ovde ima neki program koji poznaje Delphi i voljan je da se zabavi sa ovom tematikom , saljem source od net player-a pa se 'igrajte'. Ja nemam vremena ni da gledam TV-a a kamoli za ovako neshto ! Pozs
Hvala na kljucevima !![]()
ima ko kljuc da vazi tjedan dva
evo izvolte vazi do 13. 02.2010
Poslednji put ažurirao/la DanijelVR : 08.02.2010. u 21:55
imal ko novi kljuc hvala unaprijed
Pošalji link