smokz je poseban na ovom forumu,on sme stvari koje drugi ne smeju,tacnije,chuck noris mu je mladji brat![]()
smokz je poseban na ovom forumu,on sme stvari koje drugi ne smeju,tacnije,chuck noris mu je mladji brat![]()
"Truth is, everybody is going to hurt you; You just gotta find the ones worth suffering for."
— Bob Marley
aaaaaa.......
mama mi rekla samo s tobom da se druzim!!!![]()
malo smo krenuli offtopic al to je normalno.....![]()
"Truth is, everybody is going to hurt you; You just gotta find the ones worth suffering for."
— Bob Marley
sranje
— Bob Marley
pa lopovi....
samo gledaju kako jos vise da nam izmuzu pare......![]()
![]()
Poslednji put ažurirao/la Борис 1 : 08.02.2010. u 21:12
borise sta si ovde azurirao?![]()
— Bob Marley
Koje sranje vec mesec dana nema postenog updatea. Samo neke gluposti
Treba mi svet, otvoren za poglede....
Људску глупост треба кажњавати најстрожом казном - Јован Дучић
i bre gazda,vidish li kako nas zaje......, teraju nas da cekamo godinu dana,i jos treba da im platimo posle!
i bre gazda zar ne dozvoljavash ni rech ?![]()
Poslednji put ažurirao/la Heartless : 18.02.2010. u 15:35
— Bob Marley
Људску глупост треба кажњавати најстрожом казном - Јован Дучић
jel se zna neshto novo?
— Bob Marley
ne -.-
.....![]()
— Bob Marley
I Konacno Star Wars The Old Republic izlazi 20/12/2011. objavljeno na njihovom sajtu. http://www.swtor.com/preorder?sourceid=eag3106
I'll kill anyone who dares to go against me!
22. za nas, ako ne urade IP block pa mi iz Srbije i igraci iz drugih RED zona ne mogu pristupiti serverima
You just fucked with the wrong Mexican!
Ma Sto bi block ip, xDD a i da ga block bice i privatnih servera lol.
I'll kill anyone who dares to go against me!
Nisu nikakvi lopovi,ovo je jedan visokobudztni projekat(mozda je i najvise novca ulozeno u jednu igru)-normalno je da ce se placati.Preorder je dostupan i kod nas,moguce je kupiti do 22 valjda(ima panta na mmo-svet.com)i kosta 4300 valjda.Dobija se neki item ako se preorderuje,a ja bi to preporucio svima jer je bolje dati 300 din vise za limited item.
Sada su me obavestili iz Orange Shop-a, to je Computerland firma, da ce imati na dan izlaska i cena je 6000. Poz
Ukoliko uopste postoji mogucnost da se ovaj proizvod igra iz Srbije,zainteresovan sam da kupim nalog za svog mladjeg brata. Receno mi je da ne postoji u prodavnicama (sto sam i proverio),i vidim da se na oficijelnog sajtu negira mogucnost kupovine iz Srbije.
Dakle treba mi informacija - Da li uopste moze da se igra iz Srbije i ako da - kako? I drugo,da li je neko zainteresovan da proda igru ili account za istu. Sve naravno maksimalno regularno.
Veliki pozdrav i hvala unapred.
Evo ja igram SWTOR vec skoro mesec dana,i nisam sreo nikoga sa nasih prostora...
>ALL SYSTEMS OPERATIONAL. BEGIN...
Igram od 1.1. 2012. Veoma sam zadovoljan. Istina je da jos uvek postoji dosta bagova, ali Bioware konstantno izbacuje patcheve jer je pritisak igraca neverovatan.
Izlevelovao sam Jedi Knighta do 50, odlican je kao tenk. Imam i smugglera 25lvl, agenta i bounty huntera isto 25lvl.
Vidim da se dosta ljudi zali na nedostatak dungeon finera kakav postoji u WoWu, ali po meni, to je odlicna stvar. Ko ima malo staza u WoWu moze da se seti da su ljudi bili mnogo bolji jedni prema drugima pre nego sto je Blizzard ubacio dungeon finder. U SWTORU nema tog bezobrazluka kao u WoWu danas bas iz tog razloga, a i zato sto posle zavrsetka prvog cina price, oko 30og nivo, dobijate i Legacy name, tj. prezime koje je zajednicko za sve vase karaktere. Ko je ninja ili bezobrazan veoma brzo postaje poznat po reputaciji. Bravo za Bioware!
Eto to je moj utisak posle prvog meseca. Sutra kupujem kod za jos dva meseca.
Igram na serveru Nightmare Lands i Dune Bantha.
''Čubaka s kike.''
Igram SWtOR od jos od beta testa i stvarno je i vise nego sto sam ocekivala. Naravno, pre toga sam igrala KOTOR 1 i 2. SWtOR je definitivno jedinstven MMO jer se, kao i druge BioWare igre, fokusira na pricu i izbore. Jos uvek je nov, tako da sam sigurna da nas ceka jos puno zanimljivih inovacija.
Ja uglavnom igram na serveru Nightmare Lands.
I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
Pošalji link