Evo, na ovome zaokruženom je problem
Punja
Stvarno se ne razumem u ove stvari, jer treba negde da kupim taj nastavak, kako se već zove?
Evo, na ovome zaokruženom je problem
Punja
Stvarno se ne razumem u ove stvari, jer treba negde da kupim taj nastavak, kako se već zove?
Promenicu svet do kraja pesme,igracu pijani ples u ritmu vetra...promenicu jezik, pokret, telo...
Zove se DC utikac. Ima tri brojcane oznake: nutarnji promjer, vanjski promjer i duzina metalnog dijela. Npr. 2.1/5.5/14.
Bilo koji servis za elektroniku bi trebalo da ima utikac, a masa laptopa koristi identicne. Taj originalni ne moze da se otvori. Na onom koji kupis gumeni dio se odsarafljuje
ATI Radeon HD 5770 1GB DDR5
Memorija 1GB
Brzina Memorije 4800 MHz
Tip memorije DDR5
Graphic CPU 850 MHz
Konektori 2 x DVI-I (HDCP), HDMI
Ima li neko ovu graficku? Kako se pokazala?
Ima li nesto bolje za gamera od ovoga naravno za te pare (~150e)?
Uvijek postoji bolje....
Za te pare nema.
Ja imam problem. Skino sam sa interneta igru, na c:/. Pri pokušaju da je prebacim na bilo šta drugo (d:/, dvd) neće, prijavljuje da je medij oštećen ili da jednostavno ne postoji. Igru sam nakon toga instalirao i prešao i nije bilo problema. Molio bi sve dobre ljude da mi pomognu.
konfa je sledeca:
ploca GigaByte MA770T-UD3P
AMD athlon 2 X3 435
hard disk 500GB SEAGATE Barracuda
memorija 2GB DDR3 1333mh
e sad fali mi graficka koja bi bilo pozeljno da je do 60 eura i napajanje koje ce ovu konfu bez problema da igura
Poslednji put ažurirao/la warman : 09.11.2010. u 18:55
Za 60€ grafičku i napajanje. Sjebo si se, bolje bi ti bilo da si uzeo matičnu ploču sa integrisanom grafičkom.
Ok pkt
.
Zamolio bih za savet..
U pitanju je procesor
Intel E3400 Celeron Dual Core, 800/1MB BOX 64bit 45nm
i maticna
MSI G41M-P23 VGA, PCIe/DDR3/SATA2/GLAN/5.1
Valja li ovo i ima li neke ozbiljnije mane ?
Nisam previse zahtevan korisnik.
Potpuni sam laik, pa bi mi bilo kakav savet pomogao.
Hvala
.
Poslednji put ažurirao/la manaus : 20.12.2010. u 22:46
@manaus
ako ne planiraš odmah da igraš neke jače igre , relativno je dobro
imaš mesto za dodatnu grafiku (pci-e 16x slot)
ali samo 1 klasičan pci i jedan pci-e 1x
tako da je teže dodati neku karticu posle![]()
релинквиш частица нул-один-нул и подготовьте быть ассимилированным ( lol )
@ dujkenujkeme
Hvala za savet.
Inace, najjaca igrica koju sam ikada igrao je FarmFrenzy
a i ne planiram bilo sta komplikovanije od toga.
Pozz
.
Da li neko zna kkao da povratim kantu na radnu povrsinu neko mi je cackao i nema je na povrsini?![]()
The main difference between Attitude and Ego is that Attitude makes u to defer from others, While Ego makes u alone from others..
Hvala![]()
The main difference between Attitude and Ego is that Attitude makes u to defer from others, While Ego makes u alone from others..
Kupio bih novo kuciste kompjutera ali nisam neki poznavalac.Da li neko moze da mi kaze sta je najbolje da se uzme do 25 000 din.Pozdrav
Od čega pobogu? 24 karatnog zlata?
Pošalji link