Pomoc oko mail-a, promena provajdera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Tinar

Veoma poznat
Poruka
10.368
Elem, presla sam sa EUnet-a, gde sam bila od kad koristim internet, na SBB i htela bih da sacuvam svoj stari mail, tj da mogu normalno da primam i saljem mailove... Pokusala sam da idem preko Eunetovog webmail-a ali ne dozvoljava jer koristim SBB internet. Rekli su mi da moze da se sredi to, samo se nesto promeni u accounts... :confused: Help?
 
Потребно је да активираш опцију унутар налога о начину приступања електронској пошти, пронаћићеш све то унутар опција "подешавања", последња ставка "приступ мејлбоксу" штиклирај ту опцију. Након тога, у своме програму за пријем поште дефиниши еунетов мејл сервер и укључи опцију за ссл енкрипцију, а за одлазак поште дефиниши сбб-ов мејл сервер и његова сетовања.

Од веб мејла се опрости.
 
Бем ли вам миша перверзног. Само на мување мислите. :rtfm:
А ја хтео да је научим, и то добро. :mrgreen:

Океј, улогујеш се на свој налог на еунет-у, затим изабереш опцију "подешавања". Чекираш скроз доњу ставку везано за приступ мејл боксу.
Затим, у програму који користиш за пријем и слање поште конфигуришеш да ти је за примање поште еунетов мејл сервер сервер, а за слање мејл сервер сбб-а. Примера ради: mail.eunet.rs i mail.sbb.rs. Чекирај за примање ссл опцију.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top