Live chat o marketing uslugama direktno na sajtu

crabb

Početnik
Poruka
1
preuzeto sa forum.banjaluka.com:

Od 17. 11. 2009. g. na stranicama http://www.dimexco.org/usluge je uvedena mogućnost da korisnici uživo razgovaraju (chatuju) sa dežurnim operaterima, bez bilo kakvih registracija i otvaranja naloga. Operateri su iz Trebinja, Banja Luke i Beograda i do detalja su upoznati sa uslugama iz oblasti brendiranje proizvoda, istraživanje tržišta, audio i video produkcija, izrada web sajtova, grafički dizajn i izrada animacija.

Dakle, objašnjenja pojedinih usluga, informacije o cijenama, rokovima, načinu rada, timovima koji učestvuju u izradi,...

Mislim da je ovo izuzetno korisno za krajnje korisnike jer mogu da dobiju informacije odmah i iz "prve ruke" o svemu što ih zanima u vezi marketinga i to kucajući poruke direktno na sajtu, pri čemu poruke vide samo oni i operater sa kojim razgovaraju. Poruke se mogu kucati direktno na sajtu (ako se 1x klikne na prozor chat) ali i u novom prozoru koji se otvori ako se 2x klikne na chat prozor.

Koliko mi je poznato, sličnih slučajeva ima po svijetu ali na prostoru bivše YU, mi smo prvi. Neka me neko ispravi ako griješim.

E, sad,... da čujemo vaše komentare, korisno ili ne?
 

Back
Top