Reptoidi vanzemaljci
Strana 1 od 16 1234511 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 392

Tema: Reptoidi vanzemaljci

Aktivan član Parkeriss (avatar)
    Učlanjen
    11.07.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    27

Podrazumevano Reptoidi vanzemaljci

Ko su ti drako reptili vanzemaljci koji se ovde stalno spominju??????????

Cuo sam da je Dejan Lucic u emisiji na TV Jagodina izjavio o Iluminatima: "Da li su oni samo ljudi, ili su Reptili vanzemaljci kako neki kazu, o tome mozemo da diskutujemo, ali da su dobri ljudi to sigurno nisu".

Cuo sam i priche koje kruze da su neki ljudi njihovi hibridi itd, i da su u vodecim svetskim institucijama? Ako je to tako sigurno da bi trebalo to sve proveriti jer ako uzmemo sta se sve u svetu desava nije ni cudo

ovako izgleda jedna njihova podvrsta, kazu da je visok od 2-3metra:

Poslednji put ažurirao/la Parkeriss : 09.09.2009. u 04:43

Učlanjen
    11.07.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    27

Podrazumevano Re: Reptoidi vanzemaljci

malo sam istrazivao i koliko sam uspeo da vidim tema nije ni malo naivna. Ima ih i na vikipediji:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Reptilian_humanoid

po nekim izvorima Reptoidi vanzemaljci su odavnina posecivali Zemlju i boravili na njoj. Ono sto sam pronasao je da su ih spominjali drevni narodi u istoriji i to na skoro svim kontinentima.
    Poslednji put ažurirao/la Parkeriss : 09.09.2009. u 04:15

Učlanjen
    11.07.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    27

Koliko sam uspeo da pronadjem ima dosta ljudi koji su svedocili o njima...

Dr Karla Tarner se bavila abdukcijama vanzemaljaca od 1988. sve dok nije umrla 1996. godine. Došla je do zaključka da ponašanje vanzemaljaca Sivih i Reptoida pokazuje dve osnovne karakteristike: lažljivost i okrutnost. http://www.ivantic.net/Slike%20i%20k...movi/Oteti.pdf

i nesto sa ovog foruma (zeta reticul je zvanican naziv za Sive): http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=223184

zanimljiva mi je i izjava radnika dulce baze koji je kasnije ubijen:

Pitanje: Ko je prvobitno konstruisao Dulce bazu?

Odgovor: Pećine su prvobitno bile prirodna tvorevina. Drako Reptoidi (reptilski humanoidi) su koristili pećine i tunele vekovima. Kasnije su pećine proširivane uz pomoć planova RAND Korporacije. Prvobitne pećine su sadržavale ledene pećine i izvore sumpora koje su vanzemaljcima savršeno odgovarale za njihove potrebe. Dulce pećine po veličini konkurišu Carlsbad pećinama. (Beleška: Carlsbad pećine a naročito pripojena Lecheguilla pećina su zvanično najveće i najdublje na svetu, pri čemu je nekolicina ostala da bude istražena od strane profesionalaca

jos nesto zanimljivo odavde: http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=285533

http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=304677
    Poslednji put ažurirao/la Parkeriss : 09.09.2009. u 05:50

Zaslužan član
    Učlanjen
    30.12.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

kad se vec pozivas na wiki, sto mi je moram priznati izuzetno cudno...
    Reptilian humanoids are a common motif in mythology, folklore, science fiction, fantasy, conspiracy theories, and cryptozoology and ufology.
    a ja bih dodala i ono cuveno
    "nugatino i masta, mogu svasta"

Primećen član mkzklz (avatar)
    Učlanjen
    16.06.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    26

Reptili... Here we go again
    Onaj ko dobije VIP kartu je sigurno neko i nešto.
    Klikni ako smeš

Zaslužan član buudala (avatar)
    Učlanjen
    01.05.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    27
    Reputaciona moć
    726

Ti si stvarno talenat da pokazujesh na soliter i vichesh" vidi VRATA"

Rechenica koju si navela upravo govori ono sto i postavljac teme naglasavajuci ovo:
    are a common motif in mythology, folklore,
    Ono sto je simptomaticno naveo sam u svom postu # 13 na zakljucanoj temi"Zeitgeist o reptilima "
    Koju je da budemo objektivni autoritet Oxy propratio komentarom:

Ovo neka ujedno bude tema o reptilima uopste.
    A zatvorio negov partner rechima:
    Sve što ste imali reći na ovu temu, rekli ste. Sada samo vrtite istu priču i natežete se oko istih stvari, bez i najmanjeg pomaka. Koga tema zanima, ima u prethodnim porukama dovoljno linkova, a tu je i sajt Treće oko.
    Pošto, i nakon više upozorenja, ponovo utanjate u jalovu priču, vrijeme je za katanac.
    Buduci da se ponovo i ponovo javlja potreba novih clanova foruma da pishu i iznose svoja saznanja a po mom mishljenju javljace se uvek.Smatram da o ovim stvarima treba da postoji rasprava pa bila ona i jalova.
    Kao sve ostale su produktivne

Elita oziman (avatar)
    Učlanjen
    17.02.2006.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    222
    Reputaciona moć
    150

Konacno tema o reptilima.
    Ne znam koliko ce preziveti jer svaka tema o tome bude zatvorena.
    A da bih unapred sprecio nazovi kvaziskeptike da suvise prosipaju svoju pamet ovde, da ukazem na smernice koje imaju smisla u celoj toj temi.
    Ko je citao knjigu Dejvida Ajka "Najveca tajna" zna da tu nema nista apsurdno i da te tvrdnje ne mogu da se tako lako dokazu, ali ne mogu ni da se odbace.
    Ja licno posle toga pitanje drzim otvorenim. Ne mogu poput kvaziskeptika da budem siguran da nije tako , ali ne mogu ni poput Rojala i slicnih da budem siguran.
    Zato meni ostaju predpostavke i teorije, a kada su Reptili u pitanju ova misao koju je i Ajk pomenuo mislim da je daleko od apsurda.

Zivotna sila(Elan vital) ide od prostih ka slozenijim bicima. I to se desava sa sisarima kao i nekada sa dinosaurusima. Svako prirodno okruzenje koje danas nastanjuju sisari, nekada su nastanjivali dinosaurusi slicni njima.
    Recimo jedan primer:
    Opthalmosaurus je dino verzija delfina

Za stotine miliona godina evolucije dinosaurusa nije nemoguce da su oni dobili inteligentnog pripadnika slicnog po inteligenciji coveku. A ako je evolucija sisara napredovala do coveka, zasto ne bi i evolucija dinosaurusa ?
    Tako da i ta prica o reptilima nije tako suluda kako se na prvi pogled cini.

Jedna epizoda Star Trek Voyager "Distant origin" bavi se upravo time, ili da se iz vrste Hadrosaurus razvilo inteligentno bice koje je napustilo zemlju pre kataklizme i nastanilo se na udaljenoj planeti u Delta kvadrantu a na koju nailazi posada Vojadzera.
    Ko nije neka obavezno pogleda tu epizodu.

Pogledajte na 3.45. Interesantan prikaz kako je Hadrosaurus mogao evoluirati u inteligentnu vrstu.

http://www.youtube.com/watch?v=9pTfYTRpsdc

Elita The_Night_Hawk (avatar)
    Učlanjen
    26.03.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    195

Jes,a u toj TV SERIJI je i Q šejpšiftovao u kobru,plamen ili Napoleona...
    Napominjem,u TV SERIJI...
    Što ne isključuje zanimljive teorije.
    Ali ta priča o evoluciji pije vodu koliko i zeka iz mog dklana.

Star trek je imao i foru sa deevolucijim,kad se ljudi pretvore u primordijalne oblike.
    Zanimljivo,opet u REPTILE...
    The Night Hawk must attack,nema druge.
    Reptiloidi,kukala vam majka...
    Dance with clouds, or run from the storm - you choose !

Učlanjen
    26.03.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    195

A koliko je postavljač žurio sa postavljanjem svoje opsesije govori i naziv REPTOIDI...

Opsjednut sam i ja sikama Pam Anderson,pa je gledam u miru svog ekrana.

Napominjem,nemam namjeru da miniram temu,ali iznosim svoje mišljenje.
    Krajnje je vrijeme da se ljudi na ovom forumu nauče pristojnosti.
    Ja NE MORAM imati isto mišljenje kao ova ili onaj,i jednako me NE INTERESUJE
    da li će mi neko napisati da sam Rendžer, gay ili Ptica grabljivica...
    Po milioniti put:razmotrite teoriju da reptiloidi idu na sve četiri,da lete i otimaju ljudež
    za večeru,da ne znam ni ja šta...
    Ovo sa čovjekom gušterske glave je samo varijacija na temu Minotaura...

Elita oziman (avatar)
    Učlanjen
    17.02.2006.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    222
    Reputaciona moć
    150

Teorija o inteligentnim dinasouridima ipak nije tek uzgredno pomenuta od strane Dejvid Ajka vec nju zastupaju i pravi paleontolozi.

Evolutionary thought experiment (Sa Wikipedie)
    A theoretical reptilian humanoid has also been the focus of a widely discussed thought experiment in speculative evolution. In particular, in 1982 paleontologist Dale Russell, curator of vertebrate fossils at the National Museum of Canada in Ottawa, conjectured a possible evolutionary path that might have been taken by the dinosaur Troodon (then called Stenonychosaurus) had they not all perished in the K/T extinction event 65 million years ago.[3] The essence of this thought experiment was that bipedal predators (theropods) which existed at that time, such as Troodon, could have evolved into intelligent beings similar in body plan to humans. Over geologic time, Russell noted that there had been a steady increase in the encephalization quotient or EQ (the relative brain weight when compared to other species with the same body weight) among the dinosaurs.[3] Russell had discovered the first Troodontid skull, and noted that, while its EQ was low compared to humans, it was six times higher than that of other dinosaurs. If the trend in Troodon evolution had continued to the present, its brain case could by now measure 1,100 cm3; comparable to that of a human.[3] Troodontids had semi-manipulative fingers, able to grasp and hold objects to a certain degree, and binocular vision.[3]
    Russel proposed that this Dinosauroid, like most dinosaurs of the troodontid family, would have had large eyes and three fingers on each hand, one of which would have been partially opposed. As with most modern reptiles (and birds), he conceived of its genitalia as internal. Russell speculated that it would have required a navel, as a placenta aids the development of a large brain case. However, it would not have possessed mammary glands, and would have fed its young, as birds do, on regurgitated food. He speculated that its language would have sounded somewhat like bird song.

Ovo je hipoteticki prikaz kako bi Trodon izgledao da je evoluisao do danas. (Slika je iz muzeja Dinosaura u Dorcesteru)

Ne mogu da ne primetim slicnost sa Parkerisovom slikom.

Učlanjen
    26.03.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    195

No,da...
    Ljudska SUJETA nema granica,a o gluposti neću,jer je relativna...

Pa kakve su to teorije po kojoj sve evoluira u ČOVJEKA,ups,humanoida?
    Zašto bismo mi,bića sa jednom glavom,dvije noge i ruke bili najsavršeniji?
    Ako prihvatamo evoluciju...
    Eto,ja sam skeptik,ali sve i da je prihvatam,nema logike da ptica evoluira u čovjeka.
    Šta će joj to kad već leti?
    Ajde da kit oće van mora(i to mi je bezveze,ali AJDE...),ali ove fotke su šljblj...
    A osim toga su tipa da je babi qc,bila bi deTHA(deDA)...

SPAMMMMM....
    Ako se ko slaže,naravno.

Učlanjen
    11.07.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    27

Citat Original postavio The_Night_Hawk Pogledaj poruku
    Ljudska SUJETA nema granica,a o gluposti neću,jer je relativna...

Pa kakve su to teorije po kojoj sve evoluira u ČOVJEKA,ups,humanoida?
    Zašto bismo mi,bića sa jednom glavom,dvije noge i ruke bili najsavršeniji?
    Ako prihvatamo evoluciju...
    Vidi ga ovaj Night Hawk uvek se pravi dezurni pametnjakovic, a u stvari ne znas ni osnovne stvari iz biologije. Humanoidni oblik je jedini kompletan oblik zivota koji na fizickom planu ima sve organe za percepciju i delovanje (Organi percepcije su: sluh, vid, dodir, ukus, njuh. Organi delanja su: jezik, noge, ruke, organi izlucivanja, polni organi. Svima je nadredjen organ misljenja ili um). Sva druga bica nisu kompletna u tom pogledu. Na primer, biljke imaju samo culo dodira, majmunima nedostaje organ govora i misljenja da bi bili kompletni, mravi imaju culo mirisa ali ne i vida itd.

Izgleda da tvoja sujeta nema granica, valjda ti je krivo sto ti nisi jedan od paleontolog cija je teorija evolucije u reptilsko-humanoidni oblik izasala na wikipediju na stranici o reptilima: http://en.wikipedia.org/wiki/Reptilian_humanoid

Zaslužan član
    Učlanjen
    30.12.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

e vala stvarnoooo, nekima je najbolje crtati....

Reptilian humanoids are a common motif in mythology, folklore, science fiction, fantasy,

Učlanjen
    11.07.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    27

sto kaze Buudala: "opet si povrsna"

namerno nisi spomenula
    Reptilian humanoids are a common motif in conspiracy theories, cryptozoology and ufology.
    Poslednji put ažurirao/la Parkeriss : 09.09.2009. u 17:17

Zaslužan član
    Učlanjen
    30.12.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio oziman Pogledaj poruku
    Teorija o inteligentnim dinasouridima ipak nije tek uzgredno pomenuta od strane Dejvid Ajka vec nju zastupaju i pravi paleontolozi.

Evolutionary thought experiment (Sa Wikipedie)
    A theoretical reptilian humanoid has also been the focus of a widely discussed thought experiment in speculative evolution. In particular, in 1982 paleontologist Dale Russell, curator of vertebrate fossils at the National Museum of Canada in Ottawa, conjectured a possible evolutionary path that might have been taken by the dinosaur Troodon (then called Stenonychosaurus) had they not all perished in the K/T extinction event 65 million years ago.[3] The essence of this thought experiment was that bipedal predators (theropods) which existed at that time, such as Troodon, could have evolved into intelligent beings similar in body plan to humans. Over geologic time, Russell noted that there had been a steady increase in the encephalization quotient or EQ (the relative brain weight when compared to other species with the same body weight) among the dinosaurs.[3] Russell had discovered the first Troodontid skull, and noted that, while its EQ was low compared to humans, it was six times higher than that of other dinosaurs. If the trend in Troodon evolution had continued to the present, its brain case could by now measure 1,100 cm3; comparable to that of a human.[3] Troodontids had semi-manipulative fingers, able to grasp and hold objects to a certain degree, and binocular vision.[3]
    Russel proposed that this Dinosauroid, like most dinosaurs of the troodontid family, would have had large eyes and three fingers on each hand, one of which would have been partially opposed. As with most modern reptiles (and birds), he conceived of its genitalia as internal. Russell speculated that it would have required a navel, as a placenta aids the development of a large brain case. However, it would not have possessed mammary glands, and would have fed its young, as birds do, on regurgitated food. He speculated that its language would have sounded somewhat like bird song.

Ovo je hipoteticki prikaz kako bi Trodon izgledao da je evoluisao do danas. (Slika je iz muzeja Dinosaura u Dorcesteru)

Ne mogu da ne primetim slicnost sa Parkerisovom slikom.
    ono sto si naveo sa wikija je samo hipoteticko pitanje "sta bi bilo kad bi bilo", dakle profesor je izneo misljenje kako bi izgledala evolucija dinosaurus-covek... dakle, misljenje nije dokaz.

Zaslužan član
    Učlanjen
    30.12.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio Parkeriss Pogledaj poruku
    sto kaze Buudala "opet si povrsna"

namerno nisi spomenula
    ufology ili fantasy - jedno te isto. nisam povrsna citirala sam deo, pa? sta kao, omasila sam nesto bitno??

Učlanjen
    11.07.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    27

Koliko vidim Vikipedija ne misli da je to jedno te isto. Da misli ne bi spomenula oba pojma.

Ne izvlaci iz konteksta.

Zaslužan član
    Učlanjen
    30.12.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio Parkeriss Pogledaj poruku
    Vidi ga ovaj Night Hawk uvek se pravi dezurni pametnjakovic, a u stvari ne znas ni osnovne stvari iz biologije. Humanoidni oblik je jedini kompletan oblik zivota koji na fizickom planu ima sve organe za percepciju i delovanje (Organi percepcije su: sluh, vid, dodir, ukus, njuh. Organi delanja su: jezik, noge, ruke, organi izlucivanja, polni organi. Svima je nadredjen organ misljenja ili um). Sva druga bica nisu kompletna u tom pogledu. Na primer, biljke imaju samo culo dodira, majmunima nedostaje organ govora i misljenja da bi bili kompletni, mravi imaju culo mirisa ali ne i vida itd.

Izgleda da tvoja sujeta nema granica, valjda ti je krivo sto ti nisi jedan od paleontolog cija je teorija evolucije u reptilsko-humanoidni oblik izasala na wikipediju na stranici o reptilima: http://en.wikipedia.org/wiki/Reptilian_humanoid

prosvetli me o premudri, koji je to "organ govora"???
    btw, ne prepisuj sa ivanticevog sajta, glupo je

Legenda Džek svih zanata (avatar)
    Učlanjen
    28.03.2006.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    35
    Reputaciona moć
    255

Opet isti cirkus kolorado.

I opet se namece, nipodastava misljenje skeptika....
    Joj, kako cu da uzivam u ovoj temi.

Dok je ne zatvore.
    Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Učlanjen
    01.05.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    27
    Reputaciona moć
    726

Netjesh netjesh

Učlanjen
    11.07.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    27

Zanimljivo sta je izaslo u Los Angeles Tajmsu jos 1934:

Los Angeles Times, January 29, 1934
    "Lizard People's Catacomb City Hunted"
    http://www.reptoids.com/Vault/Schufeltsearch.htm

Legenda Džek svih zanata (avatar)
    Učlanjen
    28.03.2006.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    35
    Reputaciona moć
    255

Citat Original postavio buudala Pogledaj poruku
    Netjesh netjesh
    Zivi bili...
    Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Učlanjen
    11.07.2009.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    27

pogledajte sta je rekao geolog koji je radio za USA vladu, posle toga sto je rekao je ubijen;

Zaslužan član
    Učlanjen
    30.12.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

@parkeriss
    ne pravi se naivan (kao francuska sobarica) i odgovori koji je to "organ govora"!!!!

Učlanjen
    01.05.2009.
    Pol
    muški
    Tekstova u blogu
    27
    Reputaciona moć
    726

A da ti odgovorish meni ?

Slične teme