Ko zeli da zaradi clickom i citanjem maila ovo je pravi servis za vas.
Dacu nekoliko uputstava da bi malo pojasnio:
1. prvi korak je da se uclanite preko ovog linka(sama pratite uputstva):
http://e-mailpaysu.com/members/index.cgi?predrag24

2.Kada ste se registrovali tada kliknete na ovaj link:
http://e-mailpaysu.com koji predstavlja pocetnu stranu sajta.
U donjem delu browsera videcete vise linkova koji su plave boje, medju njima link Paid 2 click. Kliknete na njega i u novom prozoru imate sedam polja iznad kojih stoji novcic.Upisete u prvo vas username koji ste izabrali tokom registracije i kliknete na novcic.
Treba da sacekate 15-ak sekundi da sponzor potvrdi to.To ce te videti u gornjem delu novo otvorenog prozora,dok ne dobijete informaciju da ste placeni za to.
Zatim se vratite nazad, upisete username u drugo polje stisnete na novcic... i tako sa svih sedam polja.Ovo bi ste trebali da radite svakog dana.

3.Drugi zadatak vam je da s vremena na vreme proveravate sanduce emaila koji ste dali.
Videcete email sa naslovom E-Mail pays U - Paid E-Mail.
Otvorite taj email i pri dnu njega videcete sledeci text:
You must Click the Link Below to Get Paid for Reading this Email!
ispod koga se nalazi link na koji treba da kliknete i opet sacekate 15-ak sekundi da sponzor to potvrdi.

Ostatak servisa za zaradu necete najverovatnije moci da koristite ako niste u USA.

Pri samoj registraciji dobijate 10$ na vas account, a prva isplata je kada skupite 25$. Cek salju na pocetku meseca, a cek mozete unovciti u bilo kojoj banci.

Ovim tekstom ne zelim nikoga da prevarim, jer nemam nameru da uzalud gubim svoje vreme, a ni vase. Prica je 100% istinita, ne bih je ni pisao da ne dobijam i sam novac od ovog servisa. Ko misli da ce zaraditi milione prevario se, cifre su sasvim skromne, ali uz malo truda i jos nekog ovakvog servisa mozete zaraditi lepe parice.Ko se uclani preko linka gore koji sam dao moze da me kontaktira kad god hoce na mail saskanikola@ptt.yu i ja mu mogu poslati detaljno uputstvo kako sve funkcionise.I na kraju da spomenem da je NAJVAZNIJE ali NAJVAZNIJE da uclanite sto vise ljudi jer ce vam to mnogo ubrzati zaradu.