da li neko moze da mi pomogne oko teme,naziva:"pohvala o majci"
hitno je!!!!!
da li neko moze da mi pomogne oko teme,naziva:"pohvala o majci"
hitno je!!!!!
Ne znam sta tu moze da se uradi.
Ljudi molim vas,ako mozete da mi pomognete sutra imam pismeni i tema je:ljubav prema porodici ili ljubav prema majci.
Ljudiii..pomocc,moooooolim vasssDD treba mi sastav na temu '' Zivot je kao prolece - ima svetle i tamne trenutke.
ne mora da bude ceo sastav.. (: samo mi treba neka recinice,uvod..ili bar o cemu da pisem....posto sam antitalenat za sastave :SS pa ako je neko raspolozen... do ponedeljkap hvala unapred (:
SRPSKI JEZIK, pismeni satavi, maturski i seminarski radovi, priprema za prijemne ispite preko skype-a. Profesor srpskog jezika i knjizevnosti. Kontakt, [email protected]
Da li zaista ima profesora koji su PEDAGOZI, pa prodaju pismene radove deci u srednjoj & osnovnoj skoli?
Umesto da kao odrasle osobe koje se bave obrazovanjem dece upute tu istu decu i daju im savet??????
izbegavam da dugo budem sam u stanu
LJUDI TREBA MI NESTO NA TEMU,, SRECA JE ZA MENE,,
Kakve su teme na poslednjem pismenom u prvoj godini? Reći nešto iz Don Kihota, kao što je nama rekla prof. je katastrofa, dajte neke teme iz dela vi koji ste imali!!!!!
Pozdrav svima
Zna li neko gde na netu mogu naci "Teme za pismeni zadatak iz srpskog jezika" ali nivo 4 godina gimnazije
Moja sestra polaze srpski jezik u Parizu i treba joj 8 tema napisanih cirilicom a ona apsolutno nije sposobna da ih sama napise ja jos gorepa ako neko zna neki sajt gde to da skinem zahvaljujem unapred
![]()
Mozeteli da mi napisete temu iz srpskog sta bi zeleo biti kad porastem![]()
Moze li neko da mi kaze koje su teme bile za cetvrti pismeni zadat za prvi godinu srednje skole??? treba mi brzo!!!![]()
MOZETE LI DA MI NAPISETE SASTAV VEZAN ZA LETO.OPISITE MI PRIRODU U LETO.HITNO JE TREBA MI ZA SUTRA.UNAPRED HVALA!!!!!!!!!!![]()
GDE MOGU DA NAĐEM SVE O MANIFESTACIJI U SKOLI NA TEMU DANI JABUKE SUTRA MI JE PISMENI
moze tema: covjek koji ne voli nije u stanju da osjet ivelicinu tudl ejjubavi ni snagu ljubomore, itin posledice koje covjek ima od nje
molim vas da li neko moze da mi kaze gde i kako da nadjem sastav na temu burna i teska vremena, vezanoo za nacin zivota prthodih generacija, znaci godinema i vekovima unazad. ili ako je neko u mogucnosti da mi napise ovako nesto. unaperd hvala
Drugi razred gimnazije, prvi pismeni, teme:
1.Bogat čovek bez nauke podoban je volu s pozlaćenim rogovima
2.Čovek je velik kad stvara i voli
3.Bez rastanka ne bismo znali koliko su nam dragi oni sa kojima se rastajemo
da li ima neko sastav iz srpskog jezika za drugu godinu.......
MOLIM VAS!!! hitno mi trebaju teme za pismeni zadatak iz srpskog jezika....prvi razred srednjih skola
Trebao bi mi sastav na temu "Uzivao sam citajuci knjigu ili gledajuci film(pozorisne predstave)
ili ova "Mastanje i snovi jednog petnaestogodistnjaka..Trebalo bi mi do veceras,ako neko moze samo razradu malo da mi napise,da dobijem inspiraciju sutra za pismeni..hvala unapred...![]()
Zaboravio sam samo da kazem da mi saljete ovde ili na gmail : [email protected]
Moze li neko da mi napise temu Motiv lepote u narodnoj pripovetci Devojka brza od konja? Treba mi za ujutr. :'(
E el moze neko da mi napise temu Nebo srece?plz
treba mi pomoc oko teme "Ideali i teznje moje generacije"
treba mi do veceras,nadam se da mi neko moze pomoci...
www.youtube.com/MCCO96
Pošalji link