TOTAL TV - Strana 2
Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Prikazujem rezultate 26 do 33 od 33

Tema: TOTAL TV

Zainteresovan član
    Učlanjen
    24.08.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    14

Podrazumevano Re: TOTAL TV

Imam prijatelje koji imaju total tv
    Sad ne znam od cega to zavisi,ali jednom koci kad pada kisa,drugom ne....

Sto se tice same televizije,mislim da je total tv najsavremenija
    Jel je to jedina digitalna televizija u Srbiji,barem koliko ja znam
    i nije vezana za telefon...

Buduća legenda Добро дошли (avatar)
    Učlanjen
    31.10.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    271

Citat Original postavio Robo Warior Pogledaj poruku
    Imam prijatelje koji imaju total tv
    Sad ne znam od cega to zavisi,ali jednom koci kad pada kisa,drugom ne....

Sto se tice same televizije,mislim da je total tv najsavremenija
    Jel je to jedina digitalna televizija u Srbiji,barem koliko ja znam
    i nije vezana za telefon...

Total Tv i IPTV су веома, веома сличне по садржају и цени у претплати. Досада сам у неколико махова у постовима: 5, 9, 12 и 21 писао о обе САТ кабловске ТВ, јер сам користио Total Tv преко 2,5 године а сада сам већ 2 год. на IPTV, јер су ми техничке могућности изврсне за коришћење ( добар ПТТ сигнал у парицама) тако да могу да гледам Тв и када је грмљавина и невреме (киша, снег, ...).
    И државу повремено треба питати ко је патриота!

Buduća legenda Добро дошли (avatar)
    Učlanjen
    31.10.2008.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    271

IPTV је ових дана увео неке новине у услузи:

- за лакшу претрагу канала омогућио је поред ,,Омиљених канала'' и листу пречица од 10 канала (0 - 9) који се инсталирају на даљинском управљачу једноцифреним бројем. Тако да 10 канала могу носити исте бројеве као и земаљска ТВ,

- у одељку Menu је могуће да се успостави нови тип (изглед) Menu или заджи стари,

- при бирању жељеног канала, може се инсталирати и слика (монитор) у горњем левом углу, на коме је приказан тренутни програм на траженом каналу,

- подешавање формата слике (4/3; 16/9 и АUTO),

- увећан је број филмова у опцији ,,Видео на захтев'' и има доста бесплатних,

- прогноза времена (у Свету, Европи, Србији и појединим градовима у Србији).
    Poslednji put ažurirao/la Добро дошли : 12.06.2011. u 14:08
    И државу повремено треба питати ко је патриота!

Obećava nelebgd (avatar)
    Učlanjen
    21.02.2011.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    9

Citat Original postavio ckawos Pogledaj poruku
    Sva iskustva. Zadovoljni, nezadovoljni, programi...
    Iskustva su razlicita
    Generalno Total Tv je Satelitski link a to i ne funkcionise najbolje kada pada jak pljusak kise, kada pada jaci sneg, kada duva olujni vetar tada nema signala.

Inace nije los Total Tv. Mnogi nasi ga koriste cak i u inostranstvu.

Početnik Tozovac_Jeremija (avatar)
    Učlanjen
    14.12.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Citat Original postavio nelebgd Pogledaj poruku
    Iskustva su razlicita
    Generalno Total Tv je Satelitski link a to i ne funkcionise najbolje kada pada jak pljusak kise, kada pada jaci sneg, kada duva olujni vetar tada nema signala.

Inace nije los Total Tv. Mnogi nasi ga koriste cak i u inostranstvu.
    Ja sam "naš" u inostranstvu,i koristio sam Total tv na preporuku prijatelja međutim upravo je to bio problem koji navodiš,ako bi neki vetar duvao o vejavicama da ne govorim signal bi nestao.Posle sam tražio neku internet opciju pa se zadržao na balkaniyum.tv zbog cene i još nekih pogodnosti.Zbilja,da li neko zna kako mugu da gledam internetsku tv na Samsung Smart Tv ?

Početnik
    Učlanjen
    23.07.2010.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

ja sam ti druže već odgovorio na ovo pitanje na nekom topiku al ajd još jednom: sa TV-a otvoriš internet browser pa odeš na www.balkaniyum.tv. ,prijaviš se na svoj nalog na isti način kao i preko računara, i potom odabereš kanal koji želiš da pratiš klikom na "Pokreni TV".Ali ovo što su uradili da mogu da gledam našu košarku na TV-u u Americi su mi produžili život za 15 leta.

Nov član
    Učlanjen
    21.01.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    0

Ako se antena dobro nacentrira na odredjeni satelit u ovom slucaju nas Eutelsat W2 16 stepeni istocno ,onda ne bi terbalo da je problem signal kada su losi vremenski uslovi

Ističe se AlexandarNS (avatar)
    Učlanjen
    19.02.2012.
    Pol
    muški
    Reputaciona moć
    421

Mene zanima zasto MTV vise nije titlovan? Da li neko zna nesto o tome, ili je to neka zavera tajnih obavestajnih sluzbi s ciljem da uniste srpski jezik, i da svi naucimo engleski. Da li je tu umesana MI6 ili CIA. Ja sam poslao pismo TOTAL firmi ali mi nije dogovorio niko, a ja svaki dan cekam postara na ulici i zapitkujm ga imal kakvo pismo za mene. On drma glavom kaze nema, samo racuni.

Pocinjem da sumnjam da je i postar umesan u to i da je potplacen, Pre neki dan banuo mi je neki covek na vrata pita da li hocu da ucestvujem u nekoj anketi, posto sam mnogo pametan, odma sam posumnjao da je on jedan od njih pa sam ga isteereao iz dvorista tako sto sam napuljdao svog vucjaka na njega.

Eto danas imam problem sa svojim vucjakom, ima proliv i dvaput je povratio, sumnjam da su ga otrovali.

Ako neko nesto zna o MTV i titlu, nek se javi, ili posalje mi privatnu poruku, jer mislim da nije bezbedno o tome pricati na ovde, raadi vase sigurnosti.

Strana 2 od 2 PrvaPrva 12
Vrh strane

Slične teme

1. Total gym??/?
    Autor Opusteno87 u forumu Muškarci
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 08.11.2004., 11:49

Pravila za slanje poruka

• Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku