maskarada -Teri Pracet. Dobre stare vestice.... He he he... ili sto bi baka Vedervaks rekla Cccccc...
:-) :-) :-)
maskarada -Teri Pracet. Dobre stare vestice.... He he he... ili sto bi baka Vedervaks rekla Cccccc...
:-) :-) :-)
aaaa,pa nikako da to procitam....ma moracu sad na raspustu!![]()
I ja sam te dve procitalaOriginal postavio klara_m
Kako su ti se svidele? Meni se "devojka s pomorandzama" jako svidela, prelepa prica o ljubavi prvo prema zeni, a kasnije i prema porodici i sinu
"Tragom mrtve princeze" mi je bila zanimljiva, njihov nacin zivota, shvatanja drugacija od nasih, ali me nije dotakla u nekom dubljem smislu.
Ekstazi - I. Welsh (trenutno chitam)
Poslednji put ažurirao/la Meseceva_kci : 26.12.2006. u 19:57
djavo nije urban.
Original postavio tarabica
"Devojka s pomorandžama" sam pročitala u dahu, u početku me je šokirala "jadno dete" i istovremeno fasciniralo šta je uradio otac, sve stoji to šta si napisala, fenomenalna.
"Tragom mrtve princeze" - i ja sam se malo davila dok sam je pročitala, ali ja sam malo pratila i istoriju koju opisuje i verodojstonost turskih vladara, to je sve OK, pisana je jednostavno, ali ima nekog ritma. Ja sam nešto mislila kako je njoj ipak bilo teško, vaspitavana i dresirana za jednu ulogu u životu, a desilo se ipak nešto sasvim drugačije. Princeza ima još dva nastavka. Ja ih nemam :-(
Imam vremena
Istina i naše vreme - Valter Fajt
KUPATILO-Tusen
Jednostavno, olobadjajuce. Delo o samoci i povlacenju u sebe.
Janko Matko - Zhrtva
Ako me ne pustite sad, ja više neću imati gde da odem... Ako me zaustavite sad, ja više neću moći da odem od sebe...
Nemam ni ja te dve knjige nastavke, nazalostOriginal postavio klara_m
raspitacu se za njih. Knjiga je sasvim solidna, pored price o glavnoj junakinji, princezi, ima i istorijskih elemenata, Ataturk, okupacija Turske, Indija i njihovo drustvo...Sudbina te devojke je mene podsetila na ono "cas si na vrhu, cas na dnu", uprkos razmazenosti na pocetku, ona na kraju pokazuje da je pravi borac...vrlo zanimljiva knjiga
pozdrav!
Poslednji put ažurirao/la tarabica : 27.12.2006. u 16:08
Alhemicar...![]()
'Komo', 'Ja ubijam' - kupio poslednje![]()
prenesi utiske... Voleo bih da cujem nesto o obema knjigama, jer planiram da ih kupimOriginal postavio zoranpetrovic84
![]()
expand your minds NOT your egos!
Orkanski viskovi, pocinjem "Ivan Grozni II"
zavrsavam Brzi od zavere od Roberta Ladlama, pre toga sam citala Sliku Dorijana Greja
E i ja sam citala Sliku Dorijana Greja, ali na engleskom. Kako ti se dopala? Meni je bas super.
čitam Novo Proleće od Džordana i Morta od Pračeta...
We'd rather leave no trace and not look back
Than face the anxiety here and now.
Trenutno citam 'Vrli novi svet'
Procitala sam Osvajac vazduha-Zil Vern.
Kad sam zavrshila prvi deo ˝Rat i mira˝ prochitala sam neke lagane knjige- ˝Chetiri ljubavna pisma˝ od Najla Vilijamsa, ˝Prada chizmice i ostale krpice˝ od Megi Olderson (znam da je knjiga shity, ali je u stvari prilichno zanimljiva) i ˝Plitko, Duboko˝ od ne znam koga, nije mi tu knjiga (ne pamtim pisce
) a sada chitam drugi deo ˝Rat i mira˝.
Ne volem potpise!!!
kako stavite smajli koji crveni? (molim za detaljan postupak...)
poslednje sam procitala cetvrti deo pesme leda i vatre - gozba za vrane (george martin)
trenutno citam, jingo (terry pratchett), i imam jos gomilu knjiga sto cekaju...
Kliknesh na smajliji u donjem, levom uglu; nadjesh smajlija koji crveni; kliknesh desnim klikom misha na taj smajli; izaberesh properties; kopirash adress i istu stavish izmedju [img][/img].
Ne volem potpise!!!
hvala!![]()
![]()
kakva su "Cetiri ljubavna pisma"? kupila sam jos na sajmu, ali jos nisam procitalaOriginal postavio Tinar
Poslednje - "Mansarda" [Kish].
Trenutno - "Holivud" [Bukovski].
djavo nije urban.
Poslednje sto sam procitala bilo je Zlocin i kazna(lektira,mada extra knjiga),a svojom vovljom poslednje sto sam procitala je Vilijem Nikolson-Drustvo drugih:
‚‚Čudno je to s ljudskim licima.Ako ih dovoljno dugo gledate,prestaju da budu lepa ili ružna i postaju samo ono što jesu.Onda vidite da ne mogu izgledati nikako drugačije,zato što je život te osobe oblikovao njeno lice,i ako je volite,volite i to lice,takvo kakvo je''
To je nesto najlepse u zivotu sto sam procitala,i upravo je iz te knjige!Sad se treba nakanuti i procitati Kamijevog Stranca![]()
Pošalji link