Vezilja - Dubravka Sreckovic Divkovic[/i]
Vezilja - Dubravka Sreckovic Divkovic[/i]
"DAR"od Danijele Stil,SUPER KNJIGA![]()
Pa zbog cega je ova tema zapostavljena? Ja je smatram prilicno dobrom jer sam mnoge preporuke pronasla ovde pa zato pisite i dalje sta citate...
Sto se mene tice,trenutno citam 'Zivotopis ljubavi'-Martin Valzer
Pozdrav
Ma kakvi dečije? Pročitala sam desetak njegovih knjiga. Nisam ga odavno čitala, bacila sam se na ozbiljnost, ali sam se mnogo umusila pa ću morati malo da "presečem". Treba mi pravog smeha, baš tog ludog britanskog. Nisam ni čula za taj naslov.Original postavio Ja pa ja
Najlepse price - Dostojevski
"Shuplji chovek" - Den Simons.
Svidj mi se sta cita Celt..ima slican ukus.......
Zadnje...I.Andric-"Prokleta avlija".
Obavezno citati Remarka.... :wink:I molim vas ako neko ima njegovu knjigu "NOC U LISABONU" ili zna gde ima da se kupi....neka javi......
Devojka sa bisernom mindjusom,
Devicanski plavo - Trejsi Sevalije
muskarci su kao chokolada- njeno velicanstvo, vesna radusinovic
ohhhhhhh...mnooooooooogo dobra knjiga...obavezno ostavi komentar kad zavrsisOriginal postavio Milena_9
neka bude svetlost-rupert morgan
tigana-guy gavriel key
Ruka brža od oka-Agata Kristi
Alan Ford-Superhikov veliki pothvat.Obligaciono pravo dr.Jakov Radisic.
Mali princ Egzalparija. :wink:
Dzenit Volak - SARAJ
p.s.
slicna knjiga kao ISPOVEST IZ HAREMA (ako je neo citao)...
hm,da ,reci mi šta čitaš,reći ću ti ko si ?Ako nekoga zanima čitala sam Kebru i rekla bih svim ljubiteljima njegovih prethodnih dela naročito RECI PRAVO i REY JE OK da ne očekuju previše od OBEĆAJ MI MOLIM TE;čudna tematika i dosta drugačiji stil...mlako.Ono što vas nikako neće izneveriti je filozofija:Šopenhauer i Niče za kanalisanje nezadovoljstva,Senekina PISMA PRIJATELJU za ostvarivanje lakoće PODNOŠENJA,Lenjin za BILDOVANJE mozga da poraste....
"Korekcije"
"Slepilo" Zoze Saramago(malo teza tema)
"Parfem"Pola Ziskinda(freakig,ali odlicna!!!)
Braca Karamazovi - Dostojevski
Original postavio apotekarka
![]()
ops:
![]()
Marija Jovanovic-Kao da se nista nije dogodilo
oskar vajld-zloceste misli
Artur Klark - Stiven Bakster---- Oko Vremena
Odlična knjiga! Neverovatno kako nas je sve video i opisao! Pogodio nam gen!Original postavio zasto?
Ja trenutno citam "Istocno od raja", John-a Steninbek-a. Moram samo da kazem da je knjiga izuzetna i da je svima preporucujem.
Џорџ Бернард Шо, "Каријера".
Pošalji link