У Осијеку је откривен ланац малољетничке проституције и педофилије, чије су жртве чет

daxt

Elita
Poruka
17.079
У писмима, које су предале једном од родитеља чије је дијете такође у дому, дјевојчице тврде да су подвођене већ дуго времена, навеле су клијенте - двојицу виђенијих осјечких политичара, адвоката, спортисту, професора...

Дјевојчице су поред имена особа којима су подвођене детаљно описале и подводаче, њихове аутомобиле и мјеста на која су биле одвођене. Подводачи су, тврде малолетнице, бивши полицајац, жена чије је дете такође штићеник Дома и још један мушкарац.

Као мјеста на којима су подвођене наводе један спортски објекат у Осијеку, два хотела, пет станова у разним дијеловима града, а одвођене су и у Ђаково и Винковце.

Полицијска истрага је у току, а први резултати су поражавајући - дом нема ни обезбјеђење, ни видеонадзор, 80 штићеника ноћу надгледа само троје васпитача, међу штићеницама било је и случајева побачаја, а дјевојчице које су биле изложене проституцији кажу да клијенти ријетко користе кондоме.
 
cro je kandidat za clanstvo u eu.

u cro vlada zapadna `demokratija`.

u cro двојицa виђенијих осјечких политичара, адвокат, спортистa, професор... koriste svoju nadmoc politicku i ekonomsku i fircaju decu, siromasnu decu

kad se zagrebe ispod povrsine, cro jesu onakvi kakve ih mi znamo
 

Back
Top