Ilicu jel mislis ti da sam vulgaran![]()
Freak! Ovakvo iznenadno pitanje me dovodi do nedoumice.Zasto si to pitao?
Ako zaista hoces moj ozbiljan odgovor na tvoje ozbiljno pitanje onda mogu sa ponosom ka kazem da u tebi vidim najpristojnijeg i najkorektvijeg momka na Krstarici. Uz tebe na istom stepeniku stoji Boris 1. Od vas dvojice nisam nikada cuo ni jednu jedinu rec nepristojnu, provokativnu, nepazljivo izabranu i izgovorenu. Ima jos dosta momaka koje mogu da vam priblizim i uz rame vama dvojici da svrstam. Necu da ih imenujem, spisak je poduzi.
A ako hoces da ti kazem ko si kao glumac na ovoj virualnoj pozornici onda si prevarant broj Jedan, provokator i spletkaros, zavodnik i bitanga. Obecavas devojkama brda i doline, unda se one upecaju i krenu za tobum a ne znaju da idu na njivu da kopaju u stalu magare da timare u kucu da spremaju, peru i peglaju i u isto vreme kuvaju dok ti sedis za ekranom i obradjujes drugu devojku. Ima da ti razbucam veridbu i da te sve do jedne ostave a ti ces sam doci ovde u cesku da ti uvalim tri cehinje odjednom pa ces se vratis kuci suv ko saraga. Posle ces morati u stacionar na oporavak da se ugojis kako bi te majka rodjena poznala jer ces se vratiti izmenjenog licnog opisa! E tako, da znas!
E da! I ne znas gramatiku a Madonna nema nacin kako da te usmeri jer si neusmerljiv. Eto ti jos nesto da znas!![]()
Poslednji put ažurirao/la v.v.ilic : 11.08.2009. u 08:52
Pitam te jer sam cuo da su to rekli neki likovi koji me ne uopste ne poznaju, pa mi nije jasno odkud im toA znas da tebe smatram za veoma pametnog coveka, pravog gospodina, pa zato
![]()
Ne moras da se brines za moju verenicu, nece ona nista da radi, izgleda da mi autoput rusi kucu, tako da se moja misija u Ribince zavrsava. Selim se na drugu lokaciju, koju cemo ja i ona zajedno da izaberemo
Sto se tice gramatike, mogu ja i bolje, ali ovako mi se vise svidja![]()
Tebi nema
Prema meni nisi dobar![]()
Tebe ne prepada što propadaš - važno da pripadaš vecini:
masa je aspirin kada duša slini.
Ništa, samo me tako ostavio![]()
![]()
Ha,ha,ha......pojavi se smajlik ko zna otkuda. Moram da vidim sta sam ukucao!
E baš neću taj telefon
Ilke, da popričamo mi na PP?![]()
Popricacu i ja sa nekim na pp![]()
Shvatićeš jednog dana, kad sazriš k'o ja![]()
Zar do tad da sedim u neznanju![]()
Pošalji link