Sta mislite koji je najjaci pas na svetu?
Sta mislite koji je najjaci pas na svetu?
Bolesno diskutovati...Aj lockujte ovog pristalicu borbe psa...Ne mogu ni da pomisljam kako se biju i krvare po ulicama a ti razmisljas ko je najjaci...
Svasta Boze![]()
Skromnost se daruje veličinama.
Kako je teško biti skroman,
kad si nitko i ništa.
Ljudi sta vam je,ne misli se na krvave borbe pasa!! pitanje je koji je najjaci pas,misli se na snagu,izdrzljivost..
Eo moj
GLock![]()
we don't inherit the Earth from our Ancestors,
we borrow it from our Children
Now I'm in over my head, with something i said
Completely misread, I'm better off dead.
And now I can see, how fake you can be
This hypocracy's beginning to get to me.
Ja bih te takve pristalice borba zivotinja razapeo na trgu glavnog grada da vas gadjaju paradazjima a moze i krompirima....Kad bi vas takve lincovali onda bih vvas bacio u kavez sa tigrovima za dezert....![]()
kad si nitko i ništa.
Da rezimiramo....Pitanje je bilo najjaci pas
Najjaci podrzazumeva odmer snage
Odmer snage se ogleda u borbama
Kako se ovo borba odnosi na psa ==>
Pas se bori sa psom(tesko da ce snage odmeravati pas i covek, mada u tvom slucaju mene ne bi cudilo nista)
Kako se pas bori sa psom
==>Borbe psa
Sta je ovde nejasno mali?
Zeljno ocekujemo nasu dragu Mili ili smeh ili vilus da da zavrsnu rec....Hvala![]()
kad si nitko i ništa.
aha,ae pametnjakovicu sad reci ima li jos nacina da se odmere snage pasa??ja mislim da ima,npr. kada bi haski i napuljski mastif vukli neki teret(moze i sanke,nekakva kolica..) mislim da je i to nacin odmeravanja SNAGE ,sto nema veze sa agresijom,...
kad si nitko i ništa.
Slicna situacija kod ljudi,kakve veze bokser ima sa dizacem tagova???![]()
kad si nitko i ništa.
na fizicku snagu se i misli,pitanje nisam postavio nego sam dao primer koji se tice ove teme,niko te ne tera da dolazis na ovu temu,pozz
kad si nitko i ništa.
da nastavimo
Mnozina?
Ne znam zasto ali mislim da ces ovu temu da nastavljas sam sa sobom dok ne dodje moderator, a onda....
Nadam se da niko nije ludak kao ti da nastavi diskusiju o ovome, barem ne neko ko voli,postuje i ceni zivotinje!
kad si nitko i ništa.
koliko ja znam nadmetanje pasa u fizickoj snazi kao sto je vuca nakog tereta,ili kada 2 psa vuku kanap svako na svoju stranu,NIJE ZABRANJENO!!a i ne predstavlja mucenje! ti si stvarno bolestan jer hoces da se zatvori teme koja nema veze sa borbama i mucenjem,vec se govori o fizickoj snazi..a ako si posmatrao pse,kao sto nisi,mozes primetiti da se oni stalno nadmecu u nacemu bez borbe i tuce.
evo nesto iz lakse kategorije
http://www.youtube.com/watch?v=7nEJR...eature=related
ova put malo teza.. http://www.youtube.com/watch?v=gIhCGtGF8ks
Sa kim pricas?
![]()
kad si nitko i ništa.
pa covek lepo pita koji pas je najjaci
moj odgovor-Nemam pojma
a moram priznati i da me to bas i ne zanimanisam nikad o tome razmisljala,a sad kad razmisljam,ne bih znala da kazem koji je
![]()
Pošalji link