znate li neki link?
znate li neki link?
Poslao sam ti link gde mozes da skines igricu!
May you be in heaven half an hour before the devil knows you re dead! Mass Effect 3
Brate nemoj otvarati te teme, pitaj nekog na pp ...
Ne daju to ovde![]()
Sugavi, ludi, brljavi, pijani, osisani ...
SSB ...
Ma skidaj preko RS-a
Bar znas na cemu si ...![]()
Sugavi, ludi, brljavi, pijani, osisani ...
SSB ...
Mislio je na RAPIDSHARE!
May you be in heaven half an hour before the devil knows you re dead! Mass Effect 3
meni preko rapid sharea uvek da rar. fajl...![]()
Pa da to je tako.
Dobro dete je neiskusno trab objasniti...Dakle kad isposkidas one silne declice koji su zapakovani u .rar formatu trebas samo klknuti desnim klikom na prvi part i ici na extract i izaberes gde zelis da ti otpakuje....Narvno da bi uspeo trebas imati program koji sve to radi ja ti preporucujem WinRAR
Skromnost se daruje veličinama.
Kako je teško biti skroman,
kad si nitko i ništa.
ma ma piratebay![]()
new Java(C++)
brete torent
Ti si car, ne bi da se registrujes, ne bi da bude iz partova i arhivirana u rar formatu... Imas uvek onu drugu mogucnost, kupis original i nema muke... Brzo i lako![]()
Zavist valja i zaslužiti...
@ jack white
Jel si skinuo GTA 4?
Ne,necu ni da je skidam,ne igra mi se.![]()
Pa onda ovaj tema vise nije potrebna. xD
Da...
lock![]()
Skromnost se daruje veličinama.
Kako je teško biti skroman,
kad si nitko i ništa.
Znam da ovo nije dozvoljeno ali evo vam jedan extra sajt za skidanje igara -ourpcgames-
to jest ako moderatori dozvole ovu temu vi procackajte po tom sajtu ja licno nisam znao kako da skinem.
lol koja tema >.<
propala krsta cim ovo jos nije lokovano xD
nije propala krsta nego moderatori imaju milosti usred ove ekonomske krizemada moram priznati da mi je malo cudno da su dozvolili ovu temu... ja im dajem veliki plus... i pivo ako se sretnemo
![]()
a dajte posaljite i meni neki link za skidanje igrice![]()
Људску глупост треба кажњавати најстрожом казном - Јован Дучић
Pošalji link