...gulp...
Šta je tu je. Možemo bar da se kupamo. Nadam se da si zaboravila kupaći kostim.![]()
...gulp...
Šta je tu je. Možemo bar da se kupamo. Nadam se da si zaboravila kupaći kostim.![]()
born to be child
Pa naravno da sam zaboravila kostim, nisi mi ni rekao da ćemo se kupati...
A možda si to namerno uradio...Vraže jedan...
U ostalom improvizovaću nešto...![]()
''Nesposobni imaju sposobnost da onesposobe sposobne''...neverovatna misao...kako nešto tako na prvi pogled besmisleno - može imati toliko smisla...
U što volim da budem sakrivena u žbunju i gledam šta se radi na plaži..
Zdravo društvo..![]()
Sve je istinito a naročito ono što se nije dogodilo...☼
Pa to je moja uloga.
![]()
born to be child
Gotovo da ga znam na pamet.
I ovaj!
Kad je Živko Nikolić snimao film U ime naroda, pitali su ga kako izlazi na kraj sa Nikšićanima statistima. A on će - Samo im kažem ako neko zucne kad ne treba, odmah Savinu (Geršak) šaljem u hotel.
Genijalac.![]()
born to be child
Skaut..za tebe i mene skuvala sam pravu..
![]()
Sve je istinito a naročito ono što se nije dogodilo...☼
[QUOTE=LBarbara;9326568]Seti se Barbara..seti se,seti..ccc...
Za vas dragi moj,mala,topla...
L & B , Vasa,memorija,je uvek u svakom trenutku besprekorna,zahvaljujem !!!!
Ja ovde ni sa kim nisam na “yebi si mater”, zato se i ti potrudi da ostane tako. !!!
Hvala Barb! Pa ja sam više kafa popio na krsti nego u RL-u.![]()
born to be child
Aloha...It is I Hexy...
L ima jedno kafče i za mene, makar i `ladno ?![]()
''Nesposobni imaju sposobnost da onesposobe sposobne''...neverovatna misao...kako nešto tako na prvi pogled besmisleno - može imati toliko smisla...
Nema.![]()
born to be child
Ova me pesma seca na 'ona' vremena kada sam je danima slusala i uvek iznova plakala..Pitam se da li ju je izveo pre par dana na koncertu...a kakve je probleme u Hrvatskoj imao zbog nje?
http://www.youtube.com/watch?v=S0mlu...eature=related
Da ne zaboravimo..
Poslednji put ažurirao/la beatricaa : 30.03.2009. u 19:29
Radost nije u stvarima, ona je u nama ☼ჱܓჱܓჱܓ>ஜƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஜ<ჱܓჱܓჱܓ☼
veče svima
došao je tiho i ušao u legendu
DOC![]()
Al hajd malo dobrih vibracija mozda privuku koga
http://www.youtube.com/watch?v=DdedT...eature=related
Aloha...![]()
Cio Hexy
Poznajem jednog takvog u RL, nažalost
Koliko je smešan, toliko može da ti zagorča život.
Naravno, bivše vojno lice, ali ono tipično koje i na život i svet oko sebe gleda kao na jednu veliku kasarnu, u kojoj mora da vlada rad, red i disciplina.
Naravno, neostvareno vojno lice. Bez ikakvog čina. Tu je mnogo psihopatologije.
Ponaša se u najmanu ruku kao da je vlasnik, direktor firme, iako je čovek odavno u penziji i radi posao, recimo, portira. Ali, prosto, voli da se meša u sve segmente jednog posve specifičnog posla, s kojim on nema nikakvih dodirnih tačaka. A, i zašto bi. Taj „model“ kasarne je za njega jedini mogući, promenljiv u svim životnim situacijama i u svim profesijama i međuljudskim odnosima.
Ima svoju sveščicu u koju beleži sve „nepravilnosti“ na radnom mestu, od toga koliko je toalet papira potrošeno, do toga ko je koliko kafa popio, ustao sa stolice, kuda se kretao, šta je jeo..... ili ne znam ni sama šta već, nemam nešto želju da uđem u njegov „mozak“.
Naravno, da se direktoru uvlači uuuuuuu...... i misli da je veliki u njegovim očima ako mu dostavi detaljan izvešta,j od potrošene količine toalet papira, pa do toga ko je i šta rekao..... Normalno, on smatra da čini veliko delo za celokupno čovečanstvo, i često za sebe kaže da je dobar, i pravedan čovek, i zato ga ljudi ne vole....
Čovek je čudo!
Da mi je neko pričao, ne bih poverovala da takva osoba postoji.
Naravno, asocijacija sa Ilijom Čvorovićem, fascinantnim likom Duška Kovačevića, je nedvosmislena i očigledna. On zaista neverovatno dobro opisuje te karakteristične „likove“ iz naše sredine, i ne mora ništa da im dodaje. Oni zaista postoje.![]()
" Sometimes the person who is the most logical is the person whom we call insane "
Pošalji link