beba nece ni kap mleka

hm,čula sam već za takav slučaj,i pedijatri su savetovali da se jednostavno ne nutka,da slučajno ne postane gadljiv za ceo život što se mleka tiče...ovako ne mogu biti pametna..probajte davati mladi sir,pavlaku,voćni jogurt,barem nešto mlečnih proizvoda da unosi...inače šta jede i kakav apetit ima?
 
Koliko dugo to traje i da li jede ostalu hranu?
Ako je kratko i ako jede dovoljno neku drugu hranu ne bi trebalo da znaci nista strasno i nema mesta panici. Naidju periodi kod nekih beba u kojim kao da se zasite neke hrane, odbijaju je danima a onda ponovo sve vrate na staro...Ako potraje javi se pedijatru, beba ne bi smela biti dugo bez mleka.

Jogurt i mleko nemaju mnogo zajednickog ( smesno zvuci ali je istinito) tako da ih ne treba svrstavati u istu grupu hrane osim po poreklu.
 
Beba od 10 meseci prestala da pije mleko, nace ni kap da popije, a neće ni jogurt ni kiselo mleko niti bilo kakve mlecne proizvode, šta da radim, da li je to opasno.Nisu u pitanju zubici.

Sin moje drugarice je prestao i ranije. Jeste veoma nezgodno. Ona se trudila da mu ishrana bude raznovrsna, mali ima super metabolizam, za 6 godina injekciju nije primio, sirup je pio samo nekoliko puta. Svog mlađeg sina je dojila do 12 meseci ali nema taj imunitet i jačinu. Znači nema pravila.
 

Back
Top