Ugo Chavez gubi nadu u Obamu

Tad ce joj tek skochiti cena. :super:

Previse su ljudi zavisni od nafte da bi samo tako pojeftinila, malo ode dole ali namerno, kao jedan od oblika politickih prepucavanja EU i Rusije, sad je u Nemackoj litra supera oko 1,20 Euro, kad Rusa ne bi bilo skocilo bi na 2 Euro samo tako...

Kad bi kojim slucajem doslo do kataklizme sve bi izgubilo vrednost, i dijamanti i zlato, a nafta ce da bude izvor zivota i spas, samo pomislim na film Mad Max...
 
http://en.rian.ru/world/20090227/120342941.html

Predsednik Venecuele gubi veru nadu i ljubav u Baraka Obamu nakon shto je americhka administracija stavila Venecuelu na crnu listu zbog krshenja ljudskih prava i sloboda, kao i proizvodnju narkotika.

Ma nije valjda izgubio nadu ? Pa zar je toliko glup da je uopste i imao neku nadu oko nekog tamo predsednika Amerike . Velika mass-mediska glupost .

Svasta . Kao da se predsednik nesto pita . To je posao . U necije ime moraju da se vode ratovi , da se podize i spusta cena nafte , da se stvara kriza i tako . To je veoma placen posao . Oni koji stvarno vladaju Amerikom ( a time i svetom ) ne vladaju na odredjeni rok , niti nekom podnose izvestaje .
 

Back
Top