Norvezani,
da li se i vi jednako smarate ovim "bogatim" nocnim zivotom i izlascima koje nam tako velikodusno pruza nasa lepa Norveska.
Da ne idem u jugu svako leto sigurna sam da bi vec odavno umrla od dosade!![]()
Norvezani,
da li se i vi jednako smarate ovim "bogatim" nocnim zivotom i izlascima koje nam tako velikodusno pruza nasa lepa Norveska.
Da ne idem u jugu svako leto sigurna sam da bi vec odavno umrla od dosade!![]()
u pravu si za nocni zivot ovde u norveskoj ali nije ni bas tako lose,bar meni ovde
Ma ebem ti taj nocni zivot gde se izlazi samo da se napije.
Slazem se u potpunosti. Kao stoka su i jos usput misle da je napiti se najbolja stvar na svetu.Original postavio Cheaf
Ma znamOriginal postavio chokolada
![]()
Moj otac vozi nattbuss ovde kod nas u Molde-u i on vidja svakakve.Sto je najgore ima i zenskih koje su narokane ko motka.
pricamo li mi o nasem provodu ili sad ovde ogovaramo i tracarimo nekog a?
ne razumem vas bas
Moj provod biva veoma upropasten kada razna stoka povraca i prosipa pice na mene, vristi mi nad glavom, gura i gazi me po nogama itd.Original postavio stavanger
zar je tako i kod vas?? inace, i ja se slazem!! u torontu je potpuno isto i bas mi se smucilo! dakle, bez juge i onog nasegOriginal postavio chokolada
PRAVOG - OPUSTENOG
provoda nema nista!
pz!
nisam odrastao ovde a vidim ti bas nesto nervozna pa bi se svadjala i vredlala malo a![]()
ali bolje to radi sa onima sto povracaju po tebi
hilsen bjuti)
nisam odrastao ovde a vidim ti bas nesto nervozna pa bi se svadjala i vredlala malo a![]()
ali bolje to radi sa onima sto povracaju po tebi
hilsen bjuti)
ljudi moji ja sam ovde od malena,druzila sam se i sa norvezanima i sa nashima i mogu vam reci da se sada samo druzim sa nashima i super mi je kad izadjem u nocni zivot ali opet mozda je drugacije ja sam opet u Oslu,ali naravno svake godine jedva cekam da dodje leto pa da odem malo u svojoj zemlji i uzivam sa prijateljima![]()
Pošalji link