Cestitke devojkama,mnogo srece u finalau,sad su pokazale sta znaci timska igra![]()
Cestitke devojkama,mnogo srece u finalau,sad su pokazale sta znaci timska igra![]()
Heathcliff... It`s me, Cathy,
I`ve come home. I`m so cold
Let me in a - your window...
Ispravi se. Pu, pu, pu... Kakve Cehinje da pobede.
Meni se javlja da ce tu da nas usere zestoko. Tipa JJ dobija Kvitovu, Ana dobija Lusi, sledeceg dana JJ dobija Lusi i 3:0 za nas. Cao, dovidjenja Cehinje.
Are we sane or have we lost it once again
We can only hope this day will come to an end
Otkud cure u finalu?... Pa krenule po pedalu![]()
Poslednji put ažurirao/la Gold Roger : 29.10.2012. u 21:55
Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović izjavila ...
Veoma sam srecna sto je Fed kup reprezentacija ponovo na okupu i da ce igracice dati sve od sebe da u finalu protiv Ceske osvoje trofej.
Jelena Jankovic...
"Borićemo se do kraja.
Cilj nam je titula.
Zasluzujemo finale i da osvojimo Fed kup jer mislim da smo najbolje.
Presle smo veliki put.
Ovo je istorijski trenutak za nas.
Ostao nam je jos jedan korak, a to je titula.
Ako nas zdravlje posluzi, uz podrsku navijaca mozemo da obradujemo narod i donesemo titulu u Srbiju...
![]()
Ako knjiga koju bi ste zaljeli da procitate jos nije napisana onda vi morate biti taj koji ce je napisati.
Fed cup je sigurno propao čim naše cure igraju finale![]()
Moze se reci da su bile bas dobre,a veliku zaslugu imaju i mlade teniserke Jovanovski i Krunic.Zelim im svu srecu,zasluzile su titulu.
"Троје може чувати тајну,само ако је двоје од њих мртво."
(Бенџамин Френклин)
Ako knjiga koju bi ste zaljeli da procitate jos nije napisana onda vi morate biti taj koji ce je napisati.
E jbg. Izgleda nista od povratka otpisanih. Jos ce Lusi da donese pobedu Ceskoj. Ne mogu da verujem da je pobedila Anu juce i sada JJ gubi ovako glupo.
pih bre Jelena -.-
(Бенџамин Френклин)
Predsednik primio FED kup tim.
![]()
Zaboravio sam da čestitam curama na pobedi u finalu, bravo bile ste sjajne ništa više i nismo očekivali od vas... dodjite kod mene vodim vas na ćevape +PDV![]()
(Бенџамин Френклин)
AL si me spustio
Fed cup je izgubio na značaju davnih dana, a to neki očigledno ne shvataju tj. nemaju pojma, tj. juče počel pratit tenis![]()
Kako naše devojke mogu da igraju finale nekog jakog takmičenja, kad tokom godine gube od 151,256, 387 igračice na WTA listi!? Uz sve to još vezuju po 10 poraza za redom! AMNEZIJA BRE!!!
Ptice na grani znaju da u fed cupu učestvuju bzvz reprezentacije...Ko igra za Rusiju Sharapova možda? Ne, igra MAkarova! Znaš li možda ko je to? Ne nemaš pojma... Eto jedino Češka što vredi zbog Kvitove i to je to.
Drugim rečima... Fed cup je njesra takmičenje koje može da osvoji ko hoće, ali mi očigledno ne možemo tj. naše cure
I da ovo na kraju što si napisao... Ne, ne mogu postići to što su teniseri postigli, jer dok sam ja išao u školu oni su pikali i udarali loptu...
Људску глупост треба кажњавати најстрожом казном - Јован Дучић
Da,sad oni ispadaju nepismeni i neobrazovani,citaj glupi,jer nisu zavrsili bog zna kakve skole.I da,znam ja dobro ko je Makarova,Vesnina,Dusevina i ostale,manje uspesne ruske tenisreke,tj nije da nisu uspesne,ali su naravno ostale u senci Sarapove,Dementijeve,Kuznjecove(koja je pri zalasku karijere),pa cak i Klejbanove,i Pavljucenkove....... Slazem se da je zadnjigh godina opao kvalitet FED Cup-a,ali to nije razlog za omalovazavanje istog.
Inace,ja nikoga ne spustam,samo kazem svoje misljenje,koje moze biti tacno,a i ne mora.![]()
(Бенџамин Френклин)
Selektor zenske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vranes objavio je spisak igracica za duel prvog kola protiv Slovacke.
Pored JJ, selektor Vranes pozvao je i Anu Ivanovic, Bojanu Jovanovski i Vesnu Dolonc.
Duel 1. kola Svetske grupe Fed kupa izmedju Srbije i Slovacke na programu je 9. i 10. februara u niskom Cairu. Selektor Slovacke Matej Liptak pozvao je Dominiku Cibulkovu, Danijelu Hantuhovu, Magdalenu Ribarikovu i Janu Cepelovu.
Steta sto su Alex skembali.
Mislim da je i to smisleno uradjeno,verovatno se Aleksandra sprema da napadne WTA turnire,i da se uvuce u top 100.Mnogo mi je slatka,srce malo.
Srecno FED CUP reprezentaciji,i dobrodoslica Vesni u tim .
(Бенџамин Френклин)
Pošalji link