Tutorijal na srpskom za CS3?

sofronije000

Zainteresovan član
Poruka
106
Pozdrav svima!z:poz:

Izvinjavam se ako sam promasio forum ali jednostavno nisam bas siguran gdje ovo pripada...

Molim vas zna li neko postoji li negdje na netu tutorijal za photoshop CS3 na srpskom jeziku? Googlao sam kojekuda ali samo engleski nalazim ali mi ne vrijedi jer mi mnoge rijeci nisu jasne sta znace...
 
Na ovoj temi :arrow: http://forum.krstarica.com/threads/119639 ćeš pronaći uputstvo (knjigu) za rad u Photoshop-u (na srpskom), mislim da nije CS3 ali nije ni bitno, u svakom slučaju će ti biti od koristi. ;)


Kad odem na onaj link koji je tamo postavljen prebaci me na ovo...


Box.Net
This user is not allowed to use direct links.
Please email support@box.net for support

I kad se nesto kao pokusam registrovati na neku free varijantu dobijem Page error :(
 
Mislim da svi linkovi sada rade, jer sam ih isprobao. Nekad je potrebno par puta pokušati dok ne prorade, ali uglavnom rade. Ako i dalje imaš problema sa linkovima, javi pa da nađemo neki drugi način.
smiley_emoticons_wink.gif
 
Ovako, sada sam i ja primetio da linkovi Photoshop 1 i 2 deo hoće malo da se zaglupe i neće da otpočnu download, međutim kada sam pokušao da otvorim neke druge linkove koje je @snejks upload-ovao takođe na Box.net normalno su se otvorili. Onda sam se opet vratio na pomenute linkove i sve je bilo normalno, linkovi rade. Nije mi baš najjasnije šta može da bude u pitanju?!
smiley_emoticons_denker.gif


U svakom slučaju, dodao sam još po jedan download link, za svaki slučaj, ukoliko onaj prvi neće da radi. Tako da sad ne bi trebalo da bude problema.
smiley_emoticons_wink.gif
 
Super stvar! Bravo!

Samo mi se cini da dosta toga nema tamo...Za potpunog pocetnika kao sto sam ja neke stvari nisu dovoljno jasne...:confused: ja glup...:(

Videh na gooogle analytics odavde dodjose neke posete pa reko da proverim...Sta god ti nije jasno slobodno napisi u komentaru i razjasnicemo....Pokusavam da sto vise detaljno objasnim svaki tutorijal ali naravno uvek postoji nesto nejasno.

Pozz
 

Back
Top