ARSEN TRAŽI DOM

Moram priznati da sam se nadala većem interesovanju z:cry: Moram ovako da postavim, sa drugom foruma, jer ovde više ne mogu da postavljam slike, a i ne pokazuje mi se opcija da izbrišem neke ranije z:((...Inače Arsen se oslobodio, sada lepo ručka i šeta sa povodcem...mnogo je dobra kuca i zaista šteta ako ostane na ulici z:cry:z:cry:
 
Ajd da probam.... I ja imam taj problem sa prilozima, ne mogu da obrisem, nema te opcije.

index.php


index.php


index.php


index.php


index.php
 
Ma vi drugari uopšte nemate pojma kako sam ja jedna dobra i poslušna kuca. Lepo šetam sa povodcem. Sad sam i vakcinisan protiv zaraznih bolesti i imak zdravstvenu :ok: Ja sam prava kuca za stan, kažem vam, a vi kako hoćete. Mnogo volim da se mazim :zag:
 
Imam ovu inf. i vec sam je prosledila.

Luthiena, da li mi dozvoljavas da iskoristim fotke koje si prilozila u cilju da se Arsenu pomogne, ako je moguce ? Nije problem da napisem odakle su preuzete fotke ili ime autora.
 
:vatromet::orkestar: E pa moj Arsić više ne traži dom, od juče on je žitelj Batajnice, živi u kući sa dvorištem, a ima i drugaricu macu....kraj opšte nezainteresovanosti za njega, juče su se dva para bukvalno otimala , na svu sreću, za par koji je kasnije sitgao imali smo još jednu kucu, koja im je čak i više odgovarala, jer je bila manja od Arsena ....Tako da eto.....Lepim i dobrim kucama želim svu sreću u novim domovima......Kad budem dobila slike, postaviću ih........
 

Back
Top