Клинтон лобира за независно Косово

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
Бивши амерички председник Бил Клинтон, аустријски дипломата Алберт Рохан и некадањи члан Тројке Контакт групе за Косово, немачки дипломата Волфганг Ишингер ће лобирати да преостале земље признају независност Косова, пише данас „Коха Диторе”.

„Коха Диторе” објавиo je да ће бивши амерички председник Бил Клинтон, као и помоћник некадашњег специјалног изасланика УН за Косово Мартија Ахтисарија, аустријски
дипломата Алберт Рохан те некадањи члан Тројке Контакт групе за Косово, немачки дипломата Волфганг Ишингер уложити напоре обећао да ће лобирати у Индонезији за признавање косовске независности.

Клинтон је обећао да ће лобирати у Индонезији за признавање косовске независности, наводи се у чланку.

Поред Индонезије, Клинтон је обећао признање независности Косова и од других држава.

Позивајући се на изворе из косовске владе, „Коха Диторе” пише да Ахтисари није директно укључен у процес лобирања, али да ће Рохан, његов некадањи саветник, бити „амбасадор” који ће лобирати за Косово.

Лист пише, позивајући се на неименоване изворе, да ће и Ишингер лобирати за косовску независност.

Помоћница министра спољних послова Косова Фљора Читаку изјавила је да је косовска влада означила земље у којима је потребно и даље лобирати.
http://tinyurl.com/92plz5

Запад забада србима дубље нож у леђа, док деМократи се утркују ко ће више да попљује Русију.
 
'Alo, ljudi, pa cuo li je neko za Carlyle Grupu?

Mangupi investiraju u vojnu industriju, zaposljavaju sve bivse predsednike ili njihove saradnike, clanove porodice itd. kad izadju iz kabineta.

Dakle predsednik postavi temelje za buduce sukobe, znajuci ono sto sledi, dobije posao kod njih, lepo se pripreme za ratno profiterstvo i rasprodaju naoruzanje izotkupe razhebane firme, fabrike itd.

Cist racun, duga ljubav.

Napisacu malo opsirnije kad prodju praznici. Ne mogu sad da se skoncentrisem :D
 

Back
Top