NE MOGU OSTATI TRUDNA - Strana 4
Strana 4 od 5 PrvaPrva 12345 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 76 do 100 od 122

Tema: NE MOGU OSTATI TRUDNA

zaneta
    Guest

Podrazumevano za Lilijen

S obzirom da si prosla ceo postupak (zao mi je sto nije uspelo), koliko traje priprema, mesec ili vise, i da li svaki dan po nesto treba da se uradi? To znaci da u tom periodu ne mozes da radis? Koliko je to psihicki tesko, kao sto kazu, po tvojoj proceni? Da li bi mogla da preporucis kliniku na kojoj si radila ili ne? Zelim ti uspeh.

Guest

Podrazumevano treci pokusaj

Ja se pripremam za treci pokusaj u Jevremovoj i zelim da vam kazem svima koji se pripremate da je cio postupak slozen samo ako ga vi tako prihvatite.Ja licno mislim da tome treba pristupiti mirno i opusteno kao i svakom drugom problemu.Jeste da je tesko i treba naci snage ali psihicka priprema je najvaznija.
    Ako se radi punkcija onda je pregled svaki drugi dan u prosjeku ,ujutro se vadi krv tj hormoni a poslijepodne ultrazvuk tako da cijelo vrijeme mozete da radite mislim sto se tice IVF.Punkcija nije strasna preporucila bih sa anestezijom jer u slucaju da imate mnogo folikula moze biti bolno cak i kad se probudite iako je to individualno.Mislim da ne treba ici nigdje iz Beograda jer klinika u Jevremovoj i jeste Slovenacka tj ima ista takva u Mariboru(isti vlasnik) ,dolazi njihov biolog i sve je sto se tice laboratorije isto kao i u Mariboru ali bas identicno,ovo mi je rekao doktor Stankovic.
    Poslije embriotransfera oni predlazu mirovanje 24-48 sati ali to nista ne znaci,ja sam lezala 5 dana oba puta i nista a jedna gospodja koja je bila sa mnom odmah se vratila kuci 400 km sve radila normalno kao i prije i uspjelo joj je.
    Ja sad vise necu lezati i rekla sam i doktoru da necu pa sta bude,gore je ono lezanje i osluskivanje svog organizma pa jel ovo ili ono.Na internetu sam citala da to i nije od neke vaznosti ali eto oni preporucuju da ne bude grize savjesti ako ne uspije.Zelim svima mnogo uspjeha.

KEKA
    Guest

Podrazumevano

Da li si čula za doktora Radulovića,ako jesi šta misliš o njemu i njegovoj poliklinici?

Citat Original postavio lilijen
    Ja planiram da u januaru odem na razgovor u Jevremovu. Iza sebe imam 2 neuspela pokušaja u drugoj klinici. Mislim da imam većinu potrebnih rezultata, osim ako ne budu insistirali na novim. U postupak bih ušla odmah posle razgovora

Guest

Podrazumevano

Citat Original postavio KEKA
    Da li si čula za doktora Radulovića,ako jesi šta misliš o njemu i njegovoj poliklinici?

Cula jesam,bile su neke zene sa mnom u Jevremovoj koje su prethodno bile kod njega.One se sve uglavnom slazu da nema nikakav odnos s pacijentima i da sve izgleda kao rad na pokretnoj traci.Kazu da daje neprecizne i povrsne odgovore cak i na pitanja na koja se moze tacno odgovoriti.To je sve sto sam ja cula.
    Pozdrav

Citat Original postavio lilijen
    Ja planiram da u januaru odem na razgovor u Jevremovu. Iza sebe imam 2 neuspela pokušaja u drugoj klinici. Mislim da imam većinu potrebnih rezultata, osim ako ne budu insistirali na novim. U postupak bih ušla odmah posle razgovora

Početnik
    Učlanjen
    07.11.2003.
    Reputaciona moć
    0

Podrazumevano

zdravo svima.Ja imam slican problem vec dve godine.Rekli su nam da smo zdravi,ali da jednostavno nece,neznaju zasto,i da treba da cekamo da dodje samo po sebi.Sta bi trebali mi da radimo?!

Nov član
    Učlanjen
    31.03.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

Podrazumevano Re: NE MOGU OSTATI TRUDNA

dali si cula za Slobodan Tesic iz beograda

Mirka šizika
    Guest

A mozda je u protekle tri ipo godine zena ipak rodila...stvarno mi nije jasno odkud ideja da se komunicira sa nekim koga nema na forumu 3 godine i cija je tema davno umrla.

Početnik
    Učlanjen
    27.04.2007.
    Reputaciona moć
    0

evo ja sam posle 8 godina sasvim slucajno ostala trudna
    nigde nisam isla
    cekala sam
    i bas kada sam pomislila da je vreme da idem kod doktora ono ostala sam trudna
    sto neko rece
    puno stresa koji ce se sa vremenom izgubiti pa ces jednostavno ostati trudna
    ali nije lose da odes kod doktora i da ga ipak pitas

sa srecom

Ističe se
    Učlanjen
    22.09.2005.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    38
    Reputaciona moć
    0

dakle.
    kako ostati trudan?

Moderator Hellen (avatar)
    Učlanjen
    29.08.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    896

Citat Original postavio zaimb Pogledaj poruku
    dakle.
    kako ostati trudan?

Даклем, да почнемо од тучка и прашника....

Ističe se
    Učlanjen
    22.09.2005.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    38
    Reputaciona moć
    0

..
    ja sam ozbiljna

Legenda Pussycat (avatar)
    Učlanjen
    01.05.2005.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    461

Imam ja zasađenu macinu travu ako nekom treba, mslim da se Milica ne bi ljutila ako bi malo počupala.... O čemu bre vi ljudi pričate?

Zainteresovan član scarlet.ohara (avatar)
    Učlanjen
    24.08.2007.
    Tekstova u blogu
    6
    Reputaciona moć
    25

pa, nekom je smešno, a nekom i nije...

Učlanjen
    01.05.2005.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    461

Citat Original postavio scarlet.ohara Pogledaj poruku
    pa, nekom je smešno, a nekom i nije...
    Naravno da mi tema nije smešna ali ja bih pre tražila rešenje u nauci nego u čaju od macine trave.... Možda su sledeća krila od slepog miša itd...

Zainteresovan član scarlet.ohara (avatar)
    Učlanjen
    24.08.2007.
    Tekstova u blogu
    6
    Reputaciona moć
    25

verovatno da neko ko bude toliko očajan da traži rešenje u čaju od macine trave pre toga prođe kroz gomilu raznih situacija koje su na kraju i rezultirale tim očajavanjem...

Zainteresovan član
    Učlanjen
    18.05.2003.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    52

Za macinu travu nisam cula, ali sam cula za neku travku sa Hilandara koja pomaze kod steriliteta

Učlanjen
    01.05.2005.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    461

Citat Original postavio scarlet.ohara Pogledaj poruku
    verovatno da neko ko bude toliko očajan da traži rešenje u čaju od macine trave pre toga prođe kroz gomilu raznih situacija koje su na kraju i rezultirale tim očajavanjem...
    Shvatam sve, možda sam zvučala malo grubo.... Ali u svojoj okolini imam ljude koji pre veruju u vračaru nego antibiotik i ti ljudi mi se gade!
    A za macinu travu mi jeste bilo smešno jer ja to kupujem u pet shop-u i moja mačka to jede da bi lakše svarila ili povratila dlake koje proguta!!!!

Zainteresovan član fenix15bird (avatar)
    Učlanjen
    06.07.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    25

Koji je broj telefona na koji može da se zakaže pregled na klinici u Jevremovoj?

Zainteresovan član fenix15bird (avatar)
    Učlanjen
    06.07.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    25

Našla. Zakazala. E, da, ni ja ne mogu da ostanem u drugom stanju već godinu i po...grrrr

Moderator Hellen (avatar)
    Učlanjen
    29.08.2004.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    896

Citat Original postavio fenix15bird Pogledaj poruku
    Našla. Zakazala. E, da, ni ja ne mogu da ostanem u drugom stanju već godinu i po...grrrr

Ајде???:shock: ВЕЋ годину и по???

(Мислим, жено, бре, чиме се ти оптерећујеш! Зар ти није гинеколог рекао да прве две године некоришћења котрацепције не треба ни да мислиш о томе? Тек ако после 2 године не останеш трудна, онда крените на испитивања.... Свако оптерећивање трудноћом може да изазове само контраефекте. Опусти се у уживај и не мисли на бебу, она ће стићи.:wink:
    Ово не причам напамет!:wink

Aktivan član
    Učlanjen
    07.10.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

da li se i vama chini da se broj ljudi koji ne mogu d aimaju decu povecao mozda mi se samo cini, meni se vestacka ne svidja al ne znam da sam prinudjena da razmisljam o tome... hm... e i ne znam sta ako dodje da mi vade sve organe al ono koji ce mi, onda mogu da budem qrva par exelannce prostitutka

Aktivan član
    Učlanjen
    07.10.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

ne mogu jer su bolesti i dalje prisutne, sta bude bice, ali domaci naravno stoji, ne mogu da nadjem gresku el problem u praznoj smeni mislim sta oni hoce uopste

Aktivan član
    Učlanjen
    07.10.2007.
    Pol
    ženski
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

malo se pravim vazna ali istovremeno i sredjujem misli ali to bolje na pravom mestu izvinite za ove serijske poruke salim se

Početnik
    Učlanjen
    16.01.2008.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    0

Da li neko ima bilo kakvog iskustva sa prirodnim terapijama koje propisuje dr.Tesic?

Zainteresovan član Maraja666 (avatar)
    Učlanjen
    29.11.2007.
    Pol
    ženski
    Reputaciona moć
    23

Evo ja cu vam dati jedan savet, tako je moja mama rodila mene, elem, posle 7 godina lecenja, obilaska razlicitih ordinacija i lekara, kojekakvih lekova i slicno, kaze joj neka zena da ode kod veterinara i naruci inekcije za stoku, mozda vam je smesno ali njoj je upalilo, ostade trudna posle 3 meseca...ako nekoga zanima pitacu je kako se tacno zovu inekcije.

Slične teme

1. Trudna da ili ne???
    Autor CeC@ u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 77
    Poslednja poruka: 21.03.2013., 22:37
  2. Da li sam trudna?
    Autor cecily1 u forumu Ljubav i seks (18+)
    Odgovora: 48
    Poslednja poruka: 27.01.2011., 22:29
  3. Da li sam trudna?
    Autor nikanora u forumu Zdravlje
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 11.02.2005., 05:34

Pravila za slanje poruka

• Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •