Koliko je dovoljno (minimalno) poena za emigracionu vizu na IELTS testu?
Iz http://www.immi.gov.au/skilled/gener...ints-test.pdf:
For all skilled migration points tested visas, the threshold English language requirement will be
competent English, which is a minimum score of 6 in each of the four components of the International
English Language Testing System (IELTS) test.
Znaci, potrebno ti je 6-6-6-6.
Poslednji rezultati. Od mene toliko
L:8.5
R:7
W:7
S:8
Overall:7.5
Pitaj boga kako ovi ljudi ocenjuju. Iskreno, vise me i ne zanima
Pozdrav
JA imala na IELTS academic ocenu 6.Našla UNi u Sydney za Master. Pre početka predavanja idem na određen broj časova engleskog radi nadoknade (po njihovom mišljenju) za ocenu više na IELTS-i to je to.Nema polaganja više nikad ovog umobolno-bolesnog testa. JAvljam se kad završim svu papirologiju i dobijem vizu (kuc kuc u drvo)![]()
Smanjili su pass mark od 1.jula sa 65 na 60 poena
Sta kod novozelandjana, could you please elaborate?![]()
Nema potrebe, hvala ti na informaciji, nisam znao![]()
Polaganje IELTS-a od 1 jula poskupljuje na 18 500 din![]()
Masalah!![]()
Dame i gospodje, bilo li je nesto s onim da ce se ublaziti monopol IELTSa priznavanjem TOEFLa za te bodove?
svaka blesa, gleda u nebesa..
ovce za čudesa, pitaju blesu;
jer narod je navikao nečem da se čudi..
Da li mi moze neko pojasniti kako se dodeljuju poeni od IELTS pri prijavi za vizu?
Tamo u ponudi ima samo 5, 10 i 20 bodova.
Koliki treba da bude prosek ocena na IELTS za svaki od tih? Zna li neko?![]()
Hvala na odgovoru.
I to je nesto...
svaka blesa, gleda u nebesa..
ovce za čudesa, pitaju blesu;
jer narod je navikao nečem da se čudi..
Vald reci mi molim te koji je to fax u Sidneju, ja trazim da upisem tamo master, a imam 6.5 na IELTS-u.
Možeš da ideš na pretragu preko cricos search pa ukucaš državu i program koji želiš da studiraš on će ti izbaciti sve moguće varijante. Ali pošto je to Vladin sajt oni baš nisu ažurni u update-ovanju podataka pa obavezno proveri na sajtu Uni. Druga varijanta je da ideš preko googla :master studies.com. U Sydney ima nekoliko Uni samo treba da pronađeš program koji ti odgovara i požuri mesta se popunjavaju.Ne bi verovao kojom brzinom, iako je za većinu njih početak šk.godine u februaru.
Cheers![]()
Pošalji link