Zasto neke zene uredno misle zaludeti muskarca seksom, a nikad im to ne ide od ruke a one uredno ne odustaju?
Zasto ne probaju nekim drugim sredstvima, romantika, neznost itd.?
Zasto neke zene uredno misle zaludeti muskarca seksom, a nikad im to ne ide od ruke a one uredno ne odustaju?
Zasto ne probaju nekim drugim sredstvima, romantika, neznost itd.?
Zato sto sebe dozivljavaju najjace kroz telesni aspekt. U sexu je potvrda njihove vrednosti.
Odoh da spavam.![]()
Inace, ja sam romanticna i nezna.![]()
pa kad ne znaju da kuvaju zar ocekujes da ce imate neko alternativno resenje![]()
nisam majstor da napravim bure,al sam majstor da uvalim kure!!
Jeste..misle da im je pica bogom dana samo iz tog razloga pa se ne trude nesto drugo nauciti.
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,attention whores,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
Zar se muskarci ne primaju na seks?![]()
Aam..najace sto mislite da mozete svakog na to navatati![]()
gis maj es,trust my instincts in these matters,iš pudlice,attention whores,sujetne ženturače,pusacice&co,nek udje sledeci pacijent,who cares,ako cete digrate kolo to ne drzimo
A na sta drugo da navatamo?![]()
![]()
ma jok...ne mozemo...
![]()
pa i ta kafa vodi .... zna se kuda![]()
E pa kad se zna onda nije navatavanje znas![]()
jel ovo sad zavodjenje neznostima, romantikom?![]()
sve je romantika...
![]()
Pošalji link