To sto ima planeta u sestoj kuci moze i da znaci da je vezan za svoje radno mesto, ne mora nuzno lekar biti, Mesec u Raku, savrseno opisuje predsednika koji se bori za svoju zemlju(a ima i dve cerke tako mislim da ne fali nista mesecu u Raku) ... opozicija sa Saturnom bi bila orijentacija na karijeru ... samo me dvanesta kuca buni, ili se puno stvari desava iza scene ili nije dobar raspored polja, posto tog dana jeste rodjenCovek je predsednik Amerike..... a ovaj covek ciji ste horoskop postavili je mesec u raku -emotivna dusa koja voli svoju familiju za koju zivi -mesec u sestoj....
Mesec je u raku snazno aspektovanCetvrta jaka takodje daje i patriote odnosno neophodno je da IC bude ili u konj. sa nekom planetom ili u zemlji, tako da njegova cetvrta ne moze da pocinje u vazdusastim povrsnim blizancima.![]()
Jedino sto meni smeta je vladar MCa u dvanestoj u konjukciji sa Saturnom, cela dvanesta kuca uopste ... mada opet to bi bio dokaz da nece biti bas uspesan predsednik i da navuci bedu neku Americi (Mesec opozicija Saturn iz dvaneste, vladar cetvrte Merkur kvadrat Neptun) i da ce se svasta desavati, mada ja opet mislim da nesto fali sa kartom, mada kazem, o njemu ne znam nista ... sem da se skolovao na Harvardu, lol, a Mars (vladar devete) je lepo aspektovan od Jupitera i Saturna ... ne znam, sad samo nabrajam random stvari ...
Njegov Mars kvadrat Mars Amerika i konjukcija Neptun Amerike o kome pise u ovom tekstu na pocetkua sada im se priblizava tranzitni Saturn
Crni predsednik koji moze da pokrene aspekat ... a za dve godine Amerika ima i Saturnov povratak, kroz deseto
...
Ljub girlDrugari.... ovo vam nije Obama, a vi kako hocete ;*...

...
Odgovorite sa citatom

, pogotovu sto je jos vladar MCa u 12.pa jos opozicija ... ovako se sve menja, Mesec je u ugaonoj kuci, i to cetvrtoj u cemu se ogleda njegov polozaj kao predsednika jedne(svoje) zemlje njegova ljubav prema Americi, trigon vladar MCa

Pošalji link