Da li pijete redovno, povremeno caj i koje cajeve konzumirate?
Da li pijete redovno, povremeno caj i koje cajeve konzumirate?
Da, svaki dan popijem bar po šoljicu čaja, ali bez šećera.
Pijem ih potpuno nezaslađene,mada po nekad u čaj od kamilice dodajem malo mleka i meda.
Volim čaj od nane, kamilice, matičnjaka, kombinaciju hibiskusa i brusnice.
Zeleni čaj pijem samo sa puno limuna.
Zrno po zrno - pogača
A je l imate predlog nekog caja za jacanje koncentracije?
Ja volim cajeve od Nane,Kamilice,i mesavine,npr. Narodni caj.
Ne volim one vocne.
obozavam kamilicu zbog mirisa, nanu zbog ukusa, a zadnje vrijeme pijem samo zeleni caj...
pijem obicno ujutro kada ustanem i negdje oko 5-6 poslijepodne, uvijek sa dozom meda
mada,
sada kada sam presla na zeleni, pijem samo jednom dnevno... just in case, cini mi se jak
чај од нане, хибискус, ѕелени са лимуном, ѕелени са поморанџом, чај од лимуна,
pijem cajeve,pretezno crne,skoro svaki dan.
earl grey mi je omiljeni,ali ima gomila cajeva koju volim.
ako nisu aromaticni cesto ih pijem sa malo mleka i medom.ako su aromaticni,uglavnom skroz gorke.
you make me sick because i adore you so
zeleni caj sa limunom svako jutro
kad sam prehladjena,il kad mi dune
onda samo i iskljucivo od shipka s limunom![]()
I will not be pushed,filed,stamped,indexed,briefed,debriefed or numbered.My life is my own.
Obozavam cajeve.
Uglavnom pijem vocne - sa limunom i medom ili sa mlekom
“What will I be doing in twenty years' time? I'll be dead, darling! Are you crazy?”
Svako jutro kad dodjem na posao popijem po jedan caj. To mi je nekako preslo u naviku. Pijem uglavnom vocne cajeve.
U toku dana pijem caj samo kada sam bolesna.
Pijem ćaj. Povremeno.
Obićno konzumiram nanu, bez limuna, zaslađen medom.
![]()
da da![]()
Ja pijem samo zimi, votjne, najvishe volim od jagode&vanile i stavljam samo med.
samo kada sam bolesnatj. kada me boli zeludac onda pijem nanu
http://www.brojanica.ch/eshop/images/T/caj_c_nana.jpg
Da, svaki dan. Po dve soljice. Pravi sam zavisnik.
Imam ih puno. Otprilike svaki put kad odem u prodavnicu kupim kutiju caja.
Najvise volim crni cejlonski caj.
Pijem, obično zeleni za medom i limunom pre treninga a ako pijem uveče obično od nane ili kamilice.
Cim zahladni ja pocinjem da se davim u caju. Kad sam kod mojih pijem neke mesavine koja ona spravlja i to su obicno neki cajevi 's namenom' (za ciscenje krvi, za smirenje zivaca i sta ti ja znam) a kad kuvam sama krknem kesicu nekog vocnog i kesicu neke travuljine, uvek drugacija mesavina
Kad se prehladim ili kad je hladnije vreme, onda pijem rtanjski chaj.Uvek pijem chaj zasladjen sa shećerom ili medom.
Jedino što valja biti prekomerno jeste umerenost, jer treba sve biti u umerenim količinama.
Pijem...nekad me uhvati pa bas cesto pijem.Ali par puta nedeljno popijem..
Kad sam bila na ekskurziji uzela sam iz hotela sve vrste kesica koje su bile(a bilo ih je dosta),pa imam caja kol'ko hoces...
I don't know how someone controlled you,
they bought and sold you...
Skoro svako jutro, bas volEm. . .![]()
...Zelim da budem sahranjena licem na dole, tako da svi koji me ne vole mogu me poljubiti u GUZICU.
Povremeno pijem chajeve...Omiljeni mi je od kamilice i nane..
Pošalji link