Kondilome-flogocid

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog laserskog skidanja kondiloma, moj ginekolog mi je prepisao flogocit mast.Kuci sam procitala da je to mast za primenu na zivotinjama.Zvala sam i on trvdi da se primenjuje i na ljudima.Da li je neko od vas koristio ovu mast?
Kao prvo..cast izuzecima,ali mnogi ginekolozi laserom skidaju normalne papile vagine,i na bezobrazan nacin uzimaju pare..drugo Flogocid jeste u veterinarskoj upotrebi,i da je namenjen za humanu upotrebu zar ga i ljudi ne bi koristili,zar ne?!Trebala si prvo da odes na pregled kod dermatologa na pregled spoljasnih genitalija,pa ako utvrdi da ih ima onda ok..a za kondilome unutar vagine..bar misljenja trojce ginekologa da se poklope..strasno je sta kolege rade,i posle na los glas dovode ostale kolege koji posteno rade....u svakom slucaju ja nisam za Flogocid..to je mast za konje i krave.Kako te je odradio takvu ti je i mast prepisao.
 
Mi nikada u kući nismo bez te masti! Odlična je, sve što piše o njoj je tačno, i još skida i keratoze, pomaže da se "provale" potkožne bubuljice ili čirevi, dobra je i za ojede od znoja, npr. Ukoliko se povredimo pa to počne da se crveni, samo debelo nanesemo tu mast, pa flaster, i nema brige, čak i ako se nešto zagnojilo.
Ta mast je veterinarska uglavnom zato što je njeno delovanje širokog spektra, (pa se životinje ne moraju za svašta voditi na razne analize kao ljudi) i zato što nema za životinje neprijatan misris (one imaju osetljiviji njuh od nas, pa neće da trpe svaku kremu).
Nismo je jedino probali na sluzokoži, mada tamo piše da je i za kožu i za sluzokožu. a da nije za ljude, predpostavljam da se ne bi mogla prodavati u humanim apotekama. E, sad, o kondilomima ne znam ništa...
 
Poslednja izmena:
Mast je super, slobodno je koristi, pomaze kod zarastanja rana. A ovaj mangup ocigledno ne zna da se najveci broj lekova i to istih lekova primenjuje i u humanoj i u veterinarskoj medicini. Postoje neka ogranicenja, kao sto je bensendin za macke.
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top