Velika srca vole, mala traže da budu voljena
Onaj mikser na coshetu je mikser na coshetuja pricam o mikseru u kuhinji , a ne na coshetu...
![]()
uvek trazi nemoguce da bi dobila ono shto zelish
ajde ljudi otvorite tu temu o mikseru vidite valjda koliko je to multifunkcionalna alatka bez koje stvarno ne mozemo ni nocu ,a neki ni danju,pa da razmenjujemo iskustva posto smo se pokazale kao jako nesebicne![]()
pitanje mi jedno davno na um pade,moj debeli lade zasto ljudi rade...
Imaš divan avatar![]()
Carpe diem
Mene preskocite , ja nisam tako dobra domacica ko vi mlade, mada bi volela da se popravim![]()
I ja sam ponosna![]()
![]()
![]()
Nema nista lepse nego kad je covek mlad duhom.![]()
Nauči znati odživeti svoj život, umesto da on tebe živi
Ljudi... odoše nam sve teme u... mikser!![]()
Koliko vremenski treba da se kuva secer u vodi kada se pravi baklava? Meni se cesto desi da ga prekuvam i to shvatim tek kada pocne da se hladi i ne upije se u baklavu.![]()
To mnogo zavisi i od odnosa vode i secera.Ja obicno,na veliku tepsiju ,stavljam oko 500 gr secera i 6-7 dl vode.Pustim da prokuva i mozda minut da kuva.Nasecem limun na kolutove i baklavu vrucu preliti sa pola vrelog sirupa,a drugu polovinu kada se prohladi.
I uvek mi fali sirupa.Po mom ukusu.
pardon,htela na figurice...
Imam problem sa reputacijama...
Vec par dana kad hocu da nekom dodjelim reputaciju , kaze mi da moram jos nekom prije te osobe da je dodjelim...
Jeli i vama tako?
ako si nekom dodelila reputaciju pre izvesnog vremena a u medjuvremenu nisi nikom drugom moras da je dodelis nekoj drugoj osobi pa tek posle ne znam koliko vremena pokusaj onom kome si htela
Pošalji link