ima li nekoga na krstarici iz komsiluka ??
ima li nekoga na krstarici iz komsiluka ??
Poslednji put ažurirao/la umrimuski : 29.10.2008. u 10:58
bio jednom nevidjena selendra
IDZUO IDZUO
Dobro Petrovac jeste jedno veliko selo ili bolje receno varosica ali dobra je stvar sto u Petrovcu svako sa svakim je komsija i svako zna svakog,treba ziveti i videti
ma ne u tom smislu meni je selo blizu ca i manje je od petrovca ali sam bio jednom u petrovcu i nije mi se svidelo...
Poslednji put ažurirao/la nensy4ever : 17.11.2008. u 14:19
IDZUO IDZUO
pa sta da ti kazem mi bolje nemamo a gore nam ne treba![]()
al iz tog vaseg kraja mi se bas svidja srebrno jezero....msm vljda je sve to branicevo
IDZUO IDZUO
jeste brate kazu posle odvajanja crne gore da je srebrno jezero srpsko more dobre ribe tamo i mnogo ljudi![]()
danas mi je rodjendan svratite na pivokomsije
sretjan rodjendan (:
Neprekidne strele iz tvojih očiju čine da je moj
bol večito svež.
Srecan rodjendan i od mene.Bas mi je drago da Petrovac postoji na nekom forumu.Jeste moj grad mali,ali ga obozavam.Mozda smo komsije?!
hvala hvala inace ja sam iz Starceva znaci komsijaa petrovac je nas gradic
sa lepim zenama ahh te zene
![]()
By Foto Rade
![]()
ako neko ima jos neke slike Petrovca neka slobodno stavi![]()
sta rade Petrovcani za vikend ??????????
izgleda samo mi zivi.vidim aktivan si na forumu pozarevac.nego reci mi postoji li diskoteka u starcevu?
mapa grada
![]()
mapa petrovacke opstine
![]()
Docek nove godine cafe Bolero
dodjite u velikom broju z:zz:![]()
Srecna Nova Godina Petrovcani![]()
Festival u slavu ćirilice
09.Jan.2009, Izvor: Glas javnosti
PETROVAC NA MLAVI - Domaća biblioteka „Mlava“, vlasništvo Radeta Obradovića iz Velikog Popovca, raspisala je konkurs za Festival poezije, koji će se održati pod nazivom „Ćirilica - slovo srpskog lica“. Kako navodi organizator, cilj ovog festivala je očuvanje i zaštita ćiriličnog pisma i srpske tradicije. Na konkurs treba poslati najviše tri pesme na ćiriličnom pismu, najkasnije do 15. marta ove godine, na adresu: Rade M. Obradović, Veliki Popovac. Proglašenje pobednika biće organizovano na finalnoj manifestaciji, koja je najavljena za drugu polovinu aprila 2009.
ovo vazi samo za one sto znaju da pisu![]()
osim mene niko nista nepise ovde![]()
Ima nas jos iz okoline....
Setonje Rules![]()
oo zemljaci pa gde ste do sada![]()
Pošalji link