Gospodin predsednik vlade pridržava alat ministru policije dok ovaj obija trafiku!
A opet, nista nije moglo da unisti onako dobru mangu kao zvuk i animacija koje su nekim bizarnim spletom okolnosti dali sebi ime te mange.
Gospodin predsednik vlade pridržava alat ministru policije dok ovaj obija trafiku!
Ne kazem da je Angel Sanctuary bolji od mange, ono sto zelim da kazem ... da vise prefiram anime (bez obzira koji god aime bio). A sto se tice Angel Sanctuary , mangu nisam ni citao.![]()
"Look at me. Look at me. Look at how large the monster inside of me has become."
Naruto originalni...ne shituden
Bleach
Death Note
Hajime No Ippo
e da...i Neon Genesis EVANGELION iako je mnogo sjebano,valja pogledati....
ja sam pogledao #Black Lagoon#.a upravo skidam 2 dio#The Second Barrage#.
pozdrav iz rip off church of roanapur![]()
koreografija ti je za 5
Baka to Test to Shoukanjuu, odlicna komedia i romantika
budimo realni!
«Angel's Egg», proizvod mašte Jošitake Amana.
The bats have left the bell tower, the victims have been bled,
red velvet lines the black box,
Bela Lugosi's dead.
Jedan od opskurnijih japanskih crtaća, "Kanashimi no Belladonna", rađen po uzoru na dela secesije.
Samo za 18+.
The bats have left the bell tower, the victims have been bled,
red velvet lines the black box,
Bela Lugosi's dead.
Neon genesis evangelion !!!![]()
"Look at me. Look at me. Look at how large the monster inside of me has become."
Odgledao sam code geass i death note , ima li neki crtac na tu foru? Svaka preporuka je dobrodosla![]()
@Flex90
Preporuke:
-Aoi Bungaku
-Ergo Proxy
-Darker than Black
No! (love bites, love bleeds) It's bringin' me to my knees. (love lives, love dies) It's no surprise. (love begs, love pleads) It's what I need.
ummm ohayo *puska u ruci*
ovako, odgledao sam Higurashi No Naku Koro Ni i Higurashi No Naku Koro Ni Kai, i anime mi se mnoooogo svideo.. sada da li je neko pogledao Umineko no naku koro ni? jel' slican osecaj morbidnosti i sigurnosti(ko je gledao higurashi sigurno zna na sta mislim XD)![]()
Never give up! Never give in! Rise from the fire if you're gonna win.
Al nisi odgledao Rei. xD
Po tome su slicni.
No! (love bites, love bleeds) It's bringin' me to my knees. (love lives, love dies) It's no surprise. (love begs, love pleads) It's what I need.
"My Neighbor Totoro" je jedan odlican anime film, davno sam ga gledao i imam ga na dvd-u. Fenomenalan je, prociscava vam dusu!![]()
![]()
Moze li ova tema da bude "sticky"? DJM, pls... :3
Nego, treba mi neki anime za gledanje. Najvaznije je da je interesantan i da ce me drzati u stolici sve vreme (i da ga odgledam za dan)
a druga stavka je da je COMEDY zanra
hvala unapred :*
http://annahiwatari.deviantart.com/
"Miss, would you be so kind as to lend me your under--?" - Gray Fullbuster
http://www.squiby.net/level/7016929
Mozete li da mi predlozite neki zaniljiv anime?
Gledam uglavnom comedy-action ( jasno, shounen ). Gledao/m sam sve poznatije iz tog zanra tipa Naruto, Bleach, One Piece, Darker Than Black(dobro, ne znam da li ovo spada u poznatije, ali mi se svidelo), Ao no Exorcist, Fairy Tail, FMA itd...
Bilo bi dobro da je ongoing, vise mi se svidja ideja da gledam 1 epizodu nedeljno nego da za 2 dana iznolajfujem sve, a jos bolje ako je radjen po mangi, pa da ako mi ipak dosadi da cekam, procitam mangu.
Angel Beats
Black Lagoon (odlična akcija ,ide po mangi ali ona je pauzirana već čitavih 2-3 godine a i nemaš da pročitaš mnogo nakon zadje epizode druge sezone možda svega 5-6 chaptera)
Deadman wonderland (isti slučaj kao gore po mangi je ali je pauzirana nekih godinu dana ,mada imaš dosta da čitaš nakon zadnje epizode animea imaj u vidu da se anime i manga nešto razlikuju)
Nurarihyon no Mago (kalsičan shounen ,ide po mangi koja bi trebala da se završi kroz koji mesec)
Soul Eater (isto klasičan shounen ide po mesečnoj mangi koja je i dalje aktivan imaj u vidu da anime nakon nekog 50 chaptera mange odlazi u fillere ,isto kao slučaj sa prvim serijalom FMA)
Toaru Majutsu no index (Ima rating 17+ ali meni izgleda ko klasičan shounen)
Što se tiče on goinga tu ti ne mogu pomoći pošto ih ne volim ali čuo sam da su sword art online i fate zero dobri.
The cake is a lie.
Hvala, hvala. Pogledacu prvo Deadman wonderland, tu mangu sam hteo da citam ali sam odustao kad sam video da izlazi jednom mesecno pa i redje. Soul Eater sam citao(po vise puta) pa mi sad glupo da gledam, i SAO vec gledam, nije lose.![]()
"You know why big brothers are born first? To protect the little ones that come after them." - Ichigo Kurosaki, Bleach
Od ongoinga imaš HunterxHunter 2011 koji je odličan. I vredi pogledati Fate/Zero.
Life is too short to be little. | 私は新世界の神
Pošalji link