neam blage veze...
neam blage veze...
"Truth is, everybody is going to hurt you; You just gotta find the ones worth suffering for."
— Bob Marley
Angemon?
EDIT: Ne, to je digimon.![]()
Gospodin predsednik vlade pridržava alat ministru policije dok ovaj obija trafiku!
LOL Angel ode ti u drugu animu.Da legendarni su.
No! (love bites, love bleeds) It's bringin' me to my knees. (love lives, love dies) It's no surprise. (love begs, love pleads) It's what I need.
Znam ja da i jedan i drugi mogu da lete, da onaj cuvar neba ima crveno perje, a cuvar mora je onako slabo definisan, beli ili plavi cini mi se, ali ne mogu da im se setim imena, da me ubijes.
A ne znam gde mi je album.
A skupila sam sve slicice jos u trecem razredu. Mozda i ranije.![]()
Gospodin predsednik vlade pridržava alat ministru policije dok ovaj obija trafiku!
Pa onda da promenim pitanje?
No! (love bites, love bleeds) It's bringin' me to my knees. (love lives, love dies) It's no surprise. (love begs, love pleads) It's what I need.
sto da ne?
"Truth is, everybody is going to hurt you; You just gotta find the ones worth suffering for."
— Bob Marley
Odgovor: Lugia i Ho-Oh.
Cooler je ciji brat? (DBZ)
Jedan je na L... Ali koji?
I da, oba imaju glupa imena.
EDIT: Bila sam ovako blizu.![]()
Poklonio mu je lik sa *usnom harmonikom wtf?*Ne znam mu ime.
![]()
Kako je Trunks ostao bez maca?
Uhh... pa onaj sto mu je dao Mac (sa harmonikom xD ) je poceo da ide van kontrole,i kako bi Trunks ujedno zastitio njega (Pretpostavljam od tog zlog Duha sto ga je zaposeo) morao je da ga ubije,i prilikom uboda polomio je bio mac ili nesto na tu foru. Ne mogu da se setim najbolje,jer zaista je mnogo proslo od kako sam zadnji put odgledao "The History of Trunks".
"Look at me. Look at me. Look at how large the monster inside of me has become."
Jeste hteo da zastiti Vegetu, ali je u pitanju android 13.
Premotajte na 06:40
Zjee... za malo.
Ma nije bitno, postavljaj ti sledece pitanje.
Pa dobro, mada nisam tačno odgovorio. Evo sledećeg, isto iz DBZ-a (pošto je to jedini anime koji sam odgledao do kraja sem DB-a i Digimona).
Ko je koristio "Dark Nimbus"?
...Je l' to pitomi oblak, ili...?
Ne, to je antiteza pitomog oblaka.
Dark Nimbus koriste necisti.
Inace, odgovor je Tao.
Life is too short to be little. | 私は新世界の神
Tačno. Sećaš se ili si koristio internet pomagala?![]()
Pa da, to sam htela da kazem. Onaj plavi ili kakav je vec.
Znam da ga je neko koristio, ali imala sam sedam godina, give me a break.
Secam se.
Secam se i da je bio filler, verovatno.. Mislim, nije imao puno veze sa ostatkom DB-a, ne? xD
Life is too short to be little. | 私は新世界の神
Dark Nimbus ili Tao?![]()
P.S. Postavljaj pitanje.
Pošalji link