to je vezano za temu jedan od nachina pristupa kreiranju backlinkova zato tvoje pravo pitanje vishe treba da glasi na chije blogove
well na svoje blogove. Ne volim ja to torbarenje za link ili upucavanje u nechiji prostor.. Napravim svoje blogove i linkujem sa njih a njih linkojem kroz feedove i submisiju i tako josh neke blogkitchen charolije ;>
ja ne razmenjujem linkove vec pravim linkove ako nema dosta blogova napravim nove.
dosta ljudi gotivi wordpress ja preferiram blogger platformu. Kad "stvarno nauchish da blogujes" sto se dosta razlikuje od ulogovao si se i registrovao adresu na nekoj blog platformi onda ces da skontas odakle dolaze linkovi
just a side note ako ne ovladas rss-om onda nikad neces imati ni linkova ni blogova koliko ti treba
inache metoda kojom se komentuju tudji blogovi automatski je poznatija kao trackback spamming i to moze da donese vecu stetu nego korist jer google u direktnom ratu sa placenim linkovima i spamdvertajzingom, a da idem od bloga do bloga citam i komentiram sa sadrzajem za neki jadni link na koji mozda a mozda i niko ne natrci pa nisam lud nemam vremena za to a i kad vec ne moram![]()

Odgovorite sa citatom

Pošalji link