e ova je bome valjana ! i dobro valjana! (valjana u smislu dobra fotka-ne u smislu valjanja po podu)
e ova je bome valjana ! i dobro valjana! (valjana u smislu dobra fotka-ne u smislu valjanja po podu)
e ovo je divlja
Hihihii....![]()
bravo divlji zmaje odlično...
Bravo.
Hvala lepo.![]()
Ima. Stici cu do 2009. da obradim sve sa puta.![]()
fenomenalne fotografije... steta sto sam ja ovako los![]()
Vezbaj!![]()
Poslednji put ažurirao/la DiVljA : 19.08.2008. u 02:16
U ravnom Banatu, u Elemiru, daleko od rodnog gnezda, prošle srede je oko podneva, na spektakularan način uhvaćen mlađani beloglavi sup, retka vrsta orla lešinara, najveće ptice koja živi u Srbiji, i to isključivo u specijalnom rezervatu prirode Uvac. Zalutali orao, za kojim je potera trajala više od mesec dana i to u najneobičnijim okolnostima, dopao je u šake Stefana Miloševa, radnika Zavoda za zapštitu prirode Srbije, koji se neustrašivo ispeo na elemirski vodotoranj, na visinu od preko 44 metra, kako bi orla spasao.
Poduhvat koji je teško opisati rečima trajao je oko pola sata, zahtevao je vertikalan uspon na vrh vodotornja, a potom još teži „spust“, ali se Milošev, na kraju, pojavio na uzanim vratancima vodotornja, sa orlom teškim oko osam kilograma u rukama. Tu mu je u pomoć pritekao i kolega iz Zavoda Nebojša Stojanović. Pticu su neozleđenu smestili u kavez, a zatim se automobilom zaputili u Suboticu, u prihvatilište za životinje, gde je za mlađanog orla planirano privremeno stanište i oporavak.
Text: Slavko Surla (Dnevnik)
Fotografije: Dusan Bartolovic (Dnevnik)
Nije mi jasno odakle je zalutao? A kada se "oporavi", pustiće ga u prirodno stanište. Đavola! Sledi tom lepotanu zoo vrt.![]()
Bravo dulle za foto-reportažu, jel to vidim "dnevnik"...odlična prva fotka...ovo su prave priče i fotografije za novine...lepo je čuti da ima takvih ljudi koji pomažu životinjama, što je sasvim normalno u normalnom svetu (chanel AnimalPlanet)...ne verujem, ustvari ne želim da verujem da će sup završiti u Zoo...
Bravo Dule, odlicne fotke.
screamer-radio.com
hvalane verujem ni ja da ce zavrsiti u zoo-u .. nikako to ... zato sto je propraceno mediJski pa ne bi trebalo da bude problema.. mislim ne moze palicki zoo reci GLE ! NASLI MI ORLA! he he
offtopic
da to su fotke iz dnevnika, mislim ja radim za Zrenjaninske i za Dnevnik (sto je ista firma) za sad honorarno![]()
imam jako potresne fotke sa sahrane pilota sto je poginuo pre neki dan ... dvoumim se da li da ih postavim ...
uh nemoj, to su lične i privatne drame ljudi za koje ti sigurno treba njihova dozvola, a mislim da nije humano i ljudski...
da...znam.. a i ja lupam gluposti ..... rodbina je dozvolila da se objave fotke sa sahrane, ali ne daju da se objave fotke iz kapele :S ne kontam zasto, jer su fotke gde ga sahranjuju 100% gore i potresnije...
a ovo su moje komsije, dobre komsije
![]()
Nije zivot casa vina da se popije do dna
Pošalji link