Kako su dobra, stvarno sam bez reci, da li je to ona tehnika sa parcicima ljuskica od luka?
Kako su dobra, stvarno sam bez reci, da li je to ona tehnika sa parcicima ljuskica od luka?
uvek trazi nemoguce da bi dobila ono shto zelish
Pota, ti si jedna prava umetnicka dusa, ovo je tako dobro.
![]()
Hvala Jaco!
Sutra cu pokazati ostala uskrsnja jaja.
Ispraznila mi se baterija na aparatu
pa nisam uspela sve uslikati .
Poslednji put ažurirao/la pota : 18.04.2009. u 22:33
Slikaću vam sutra moja jaja i poslaću vam sliku![]()
Nemoj Kizo, ko Boga te molim!!!
![]()
![]()
![]()
Jeste. Iseckana ljuska crnog luka se stavi na carapu, obavijes jaje i kuvas ga 15-tak minuta u boji... Kad su komadici krupniji, onda dobiju izgled mermernog jajeta i jos su lepsi, ali je mene mrzelo da seckam ljusku, nego sam je stavila u choper i isitnila... Kad je sitnija ljuska ispadne ovako, kao na slici.
razbibriga.
Mamamajo ovo je savrseno. Da li je to sve tvojih ruku delo? Bas sam se pitala gde si nestala i sto se ne javljas.
Zaista fantasticno.Jaja su savrsena i tako prezizno uradjena.Vidi se da imas zlatne ruke.
Sta rci sem![]()
Mislim da uskršnjim jajima ne treba više od jedne teme... pogotovo pored postojeće kategorije "foto albumi" (gde možete postavljati svoje fotografije).
Do sledeće godine nikog više neće zanimati ova jaja, te će tema "pasti", a postojeće tema o načinima farbanja jaja se uredno obnavlja, tako da sve premeštam tamo.
Velika srca vole, mala traže da budu voljena
Si šefe![]()
Velika srca vole, mala traže da budu voljena
Ups,nije mi bila namera da budu ovolike slike ali![]()
Sanja, jajca su divna!
Moja natalna karta
http://img178.imageshack.us/my.php?image=angelg.png
Moja natalna karta
http://img178.imageshack.us/my.php?image=angelg.png
Ja više neću da se mučim oko ukrašavanja jaja. Zamislite, ovi moji nisu hteli da ih jedu, kažu šteta polupati takvu lepotu, i morala sam da im kuvam obična, nefarbana, da ne bi za uskrs ostali željni kuvanih jaja.![]()
Pošalji link