Otvaranje zimske sezone 2010. kluba MARSHALL 8. Zeleni Venac - Jug Bogdanova 17. svake subote u oktobru od 22h.
DJ ĐORĐE VUKČEVIĆ beat-makers.
ulaz slobodan.
Poslednji put ažurirao/la beat-makers : 01.10.2010. u 17:28
Splav FREESTYLER All inclusive party! Petak 22.10.GRUPA ENERGIJA 90-te LIVE & DJ VIPER(House) NEMA NARODNJAKA! 800 din karta.Neograniceno pice,domace i strano CELU NOC!Rez:VIP separe 15.000,Centralni Separe 10.000,Obican Separe 7.000,Visoko Sedenje 4000,Barski Stolovi 500.Ako neko hoce da radi kao promoter,za info i rez neka se javi inbox ili sms 065/639-519-4http://www.youtube.com/watch?v=KxCElHzQ8uY
Moguce, moguce..
Ja se vala dobro secam.
Ideju za Midniht club sam prvi ja dobio i prvi ga napravio, a onda mi je ovaj ukrao naslov, imao dobru vezu sa nekim modom i dogovorio se da on napravi istu, a moju prenese ovde.
Mozda si to bio i ti, ne znam ko je i ne zanima me.
Uglavnom...tako je to otislo.
Cruor pectoris mei, tutela tua est!
tema je bila pre nego sto sam ja postao mod to je pod jedan, a pod dva nisi skapirao moje pitanje
da li je moguce posle toliko vremena da se zalis???
vaaaau ti si patentirao temu so whar???
zar je bitno ko je napravio??
Splav FREESTYLER All inclusive party! Petak 22.10.GRUPA ENERGIJA 90-te LIVE & DJ VIPER(House) NEMA NARODNJAKA! 800 din karta.Neograniceno pice,domace i strano CELU NOC!Rez:VIP separe 15.000,Centralni Separe 10.000,Obican Separe 7.000,Visoko Sedenje 4000,Barski Stolovi 500.Ako neko hoce da radi kao promoter,za info i rez neka se javi inbox ili sms 065/639-519-4http://www.youtube.com/watch?v=KxCElHzQ8uY
Da shvatio sam pitanje i lepo sam odgovorio samo sto ti nisi razumeo.
Da, bitno je ko je napravio.
Meni je oduzeta tema i taj ko je to uradio je najveci fail i kukavi.ca
Koji fazon, kao da ja ne bih mogao da nabavim keylogger i igram se sa svacijim temama i postovima kako ja zelim.
Molio bih te da obratis paznju na svoje psotove jer veoma provociraju izrazima wauuu, ma nemoj i tako dalje.
Cruor pectoris mei, tutela tua est!
Jel zna neko neko kafic u Bg-u gde ima da se igra pikado??? (:
...mαybε I'm thε kιndεst dεmon
somεthιng you mαy not bεlιεvε ιn...
Pošalji link