Da li je neko posetio sajt veselog četvrtak?
Da li je neko posetio sajt veselog četvrtak?
Kolko ja znam sajt ne postoji
jel izlazi nesto ovaj cetvrtak...ajd javite da znam naci nekoga da mi kupi
Izlazi svaki cetvrtak.
Koji stip izlazi sledeće nedelje pored Dylan Doga?
Leo Pulp
Leo Pulp izlazi sledeće nedelje sa DD
Izlazi Leo Pulp, ako nekog interesuje![]()
Poslednji put ažurirao/la s.t.e.f.a.n. : 09.01.2009. u 12:14
U cetvrtak 08.01.2009. izasli su sledeci stripovi od VC :
Zagor - Razbojnici iz skrivene doline
Tex - Rat u pustinji
U italiji je izaslo 3 broja (sva tri broja su u boji)
Cena je 280,00 dinara
To je sve što znam...
Jel ce i nas biti u boji? Koliko li ima stranica?
Jel zna neko jel izasao srpski Marvel???
Biće u boji, standardnih bonellijevskih 98 stranica.
A Marvela nema. S obzirom da je to informacija od lika koji je najavio da će Veseli četvrtak krenuti sa Nikom Rajderom (a gle, ispade Leo Pulp), bilo bi iznenađujuće da se taj Marvel magazin stvarno i pojavi.
Evo i zvaničnog sajta veselog četvrtka, doduše još uvek u fazi izrade. www.veselicetvrtak.com
Skroz je jadan sad...
Da li ste primjetili da papir, na kome VC objavljuje avanture dragih nam junaka, smrdi?
Naravno. Ja prvo skinem foliju pa ostavim strip par dana na terasi da malo ispari miris pa ga tek onda citam. Ali nije samo vc i zadnja stripoteka je bila katastrofa.
Are we sane or have we lost it once again
We can only hope this day will come to an end
Brate rokaju neke kiseline kako bi potrosili manje farbe.
Da li neko zna da li ce da poskupe izdanja Veselog Cetvrtka ? Ja sam cuo (dez)informacije zbog skoka eura,ako neko moze da potvrdi ili demantuje.
Ako poskupe vise ne uzimam.. ionako su skupi.
Sta se desava sa Veselim Cetvrtkom ? Papir koji stampaju smrdi,ljudi kupe strip fale stranice ili imaju duple,izdanja kasne ili uopste ne dodju,da li ce da poskupe videcemo.Nadam se da neko iz redakcije VC dodje ponekad ovde na forum i procita misljenja citatelja.
Evo i novi dilan ima odvratu stampu. A jeste li videli cenu Pulpa????? Kakav bezobrazluk. Naravno da ga nisam uzeo.
Pošalji link