ja posto sam u americi, ne kupujem licno ali mi kupuju majka i tasta svako izdanje
ja posto sam u americi, ne kupujem licno ali mi kupuju majka i tasta svako izdanje
Kad izlazi dampyr ?
" Imagination is more important than knowledge... " - Albert Einstein.
U cetvrtak![]()
Kad ce Marti?
AH super sto je originalni naziv![]()
joj, ja kao klinac sam se plašio da čitam Martija![]()
![]()
A od sledece nedelje i TEX
Tex mi je dosadan. Marti je mnogo bolji.
Da mada je meni bolji Magicni Vetar a i Ken Parker mnogo dobro parira. Zanr mi se u stvari ne dopada a ne Tex kao Tex.
Ne racunajuci retardirane stripova a la Mark Blek Kapetan Miki itd... od ovih popularnijih mi je i Zagor los. Prilicno je detinjast i ne moze da se meri sa Dilanom, Martijem, Magicnim Vetrom, Ken Parkerom a da ne govorim o odlicnom Mister Nou.
Pa dobro
Zagor se vremenom pretvorio u Indijanu Dzonsa
obisao je mjesta poput Atlantide,Antarktika
price su fino osmisljene
al ostaje utisak da su za takve price trebali kreirati drugog junaka.
Ken Parker je ubjedljivo najvjerodostojniji strip
kroz njega mozes upoznati cjelokupnu kulturu divljeg zapada
mozda jedino Italijanska edicija Divlji Zapad
moze da mu parira kad je rijec o tome.
Mark,Blek,Miki a dobro
nisu losi
ima tu dobrih epizoda
Mr. By The Book
Da, par dobrih...
Svaki od Bpnellijevih stripova sam citao i gotovo da nema junaka koji mi nije bio omiljeni u nekom periodu zivota, poceo sam sa Kapetanom Mikijem, pa zavoleo Komadanta Marka, potom poceo da skupljam Zagora (koga i dan danas skupljam) i na kraju zavoleo Mister Noa (koga sam komleptirao u LMS), naravno usput sam citao i sve ostalo i sakupljao specijalne edicije Martija Misterije i Dilana Doga. A sto se Texa tice on je na neki nacin bio kao oaza u pustinji kod uvek moralno ispravnih junaka Bonelija, jer jedino kod Teksa mozete videti brutalno prebijanje nekog lika kako bi se doslo do neke informacije.Naravno Ken Parker i Price sa Divljeg Zapada ostaju kao klasici ovog izdavaca koji spadaju u sam vrh Evropskog i Svetskog stripa.
Weee, MM i DD su mi najomiljeniji strip junaci iz detinjstva i to su i ostali do dan-danas, tako da tju pored DD-a koji trenutno kupujem, kupovati i MM-a (pocheo sam Dampyra da chitam, ali sam stao posle 4. epizode, mnogo mi je dosadan). Nego, pored ova 2 Bonellijeva junaka, interesantan mi je jedino josh Nathan Never, ali koja nas je izashao sve ukupno 1 broj. >_> Mozhda bi VCh mogao da ga resurektuje.![]()
Poslednji put ažurirao/la GrimReaper : 09.09.2008. u 14:35
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.
Da, Nathan Never je solidan hard core sf strip koji nam fali..
sto se tice sf
ili tog post-apocalyptic zanra
Akira je odlican strip
Mr. By The Book
e narode ovo nas ocekuje za koju nedelju
11.9 MM 1 i MN 9
18.9 Zagor 9 i Tex 1
25.9 DD 9 i Zagor Specijal 2 tajna kristofera kolumba
2.10 Dampyr 9 i Bred Baron 1
Sta je sa dampyr-om![]()
" Imagination is more important than knowledge... " - Albert Einstein.
Svidja mi se danashnji Marti, blago me je iznervirao prevod imena Sergeja Orlofa, kao Serzha Orlija. >_> Druga stvar, ne znam kako planiraju da nastave sa izdavanjem, kad je ovo prvi broj onih dvomesechnih izdanja kojih ima samo 10-15 jer izlaze tek od pre 2-3 god.
Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone.
Pošalji link