sad znam kako se zoves
kako je super ovaj Brad Barron NE VERUJEM !!!
najjaca fora kad ga puste napolje, i kamera ga snima on im pokaze srednjak![]()
Nisam u toku...jer je to prvo izdanje texa ?
" Imagination is more important than knowledge... " - Albert Einstein.
ne ovo je drugi broj . Oba teksa su odlicna.
U praznom terminu Izlaze kapetan miki i komadant Mark
Za Mikija nije potvrdjeno, za Komandanta jeste (radi se o specijalu br. 2)
Evo i saopstenja iz Veselog četvrtka:
Poštovani čitaoci,
Sa radošću Vas obaveštavamo da smo spremili niz iznenađenja za predstojeći Sajam knjiga u Beogradu, u kojima ćete, sigurni smo, uživati.
Čast nam je i zadovoljstvo da najavimo da ćemo na Sajmu predstaviti našu novu biblioteku “Zagor”, kolekcionarsko izdanje u ograničenom tiražu od 500 primeraka, sa tvrdim koricama, koje će biti neviđen doživljaj za ljubitelje tog junaka. Naša namera je da ljubiteljima i kolekcionarima predstavimo kompletnu biblioteku Zagorovih avantura, gde bi svaka priča bila sadržana u po jednoj knjizi, bez obzira na to na koliko redovnih svezaka i strana se prostirala, sa izuzetkom prvih desetak knjiga gde će zbog kratkih početnih, biti sabrano više priča. Za Sajam iz štampe izlazi prva knjiga na između 350 i 400 stranica. Pored stripa, novog prevoda i originalnih naslovnih strana u boji, ova knjiga Vam nudi obilje tekstualnih priloga o autorima i junaku serijala, kao i o istorijskim činjenicama, mitovima, legendama i filmovima kojima su se autori inspirisali kroz pripovedanje Zagorovih dogodovština. Tokom trajanja Sajma, cena knjige će biti promotivna.
Ali, to naravno nije sve.
Da bismo ovo izdanje učinili još ekskluzivnijim, obezbedili smo potpuno nove naslovne strane za svaku knjigu. Ilustracije, rađene isključivo za ovu ediciju, je izradio Mauro Laurenti, proslavljeni crtač Zagora.
Kao da to nije dosta, Veseli Četvrtak ide još jedan korak dalje, pa na Sajam dovodi goste iz Italije i to, ni manje ni više nego Galliena Ferrija, “oca” Zagora, i kao podršku njemu Maura Laurentija, autora ekskluzivnih naslovnih ilustracija biblioteke “Zagor”. Naši gosti se uveliko raduju svom dolasku i predavanju, kome ste pozvani da prisustvujete, povodom obeležavanja jubileja 40 godina objavljivanja Zagorovih avantura u Srbiji. Tribina će se održati 25.10. od 16 do 18 časova u Sajamskoj sali za konferencije, tokom koje ćete biti u prilici da postavite sva pitanja koja Vas zanimaju o stvaralačkom procesu stvaranja Zagorovih epizoda i da dobijete posvetu autora Preporučujemo Vam da pre toga svratite do štanda Veselog Četvrtka u hali 14, prelistate nova izdanja koja će se pojaviti tokom Sajma i porazgovarate sa ljubaznim osobljem, koje će Vas zatim uputiti na mesto dešavanja tribine. Redakcijski tim će na štandu biti prisutan tokom svih dana trajanja Sajma, pa ćete moći da iskoristite priliku da postavite sva pitanja koja Vas zanimaju u vezi naših izdanja, kao i da popunite eventualne “rupe” u kolekciji edicije Veseli Četvrtak.
Sigurni smo da Vi, kao i mi, sa nestrpljenjem očekujete sledeću subotu.
Do tada…
Pozdrav iz redakcije Veselog Četvrtka"
e mezzano preduhitrime.Bas sam sad hteo da postavim
aaaa mezano idem da te prijavim dusmanu i ostalima da i tebe malo pljujemo![]()
![]()
![]()
cekaj kad izlazi komandant mark i da li je nesto vec izaslo
a jer dragonero... aj dajte nesto o njemu
pozdrav svima na forumu,a posebno forumasu mezanu.iz istog smo grada mada neznam coveka.veliki sam kolekcionar stripova pa cu nadam se ubuduce caskati sa vama na temu devete umetnosti.v.cetvrtak je uradio prave stvari za kratko vreme tako da se nadam da ce krenuti sa reprintima ne samo zagora vec i texa,m.no,d.d, ili strip albuma bady longway.to su neke moje zelje valjda ne i pusti snovi.vozdra za sad.http://forum.krstarica.com/images/smilies/th_14.gif
![]()
pozdrav
v.cetvrtak je zakon
aj malo vise o dragoneru(na srpskom)
Sto se tice Dragonera, znam samo da je to jedan broj, na 300 i nesto strana, radi se o epskoj fantastici, drugo nista ne znam.
Pitanje za Leskovcane: Posecujete li vi Leskovacku smotru mladih strip autora, strip festival koji se vec deset godina redovno odrzava u vasem gradu. Ja sam bio jednom, pre 3 godine.
a video sam na drugom forumu da ce dragonero izlaziti jednom godisnje...jer ce onda ovaj strip sa 3000 strana razvrstati u vise njih po 100
do sada nisam bio na smotri stripa , aj dogovor da odemo zjedno kad ponovo bude.naci cu valjda vremena.
Pošalji link