Az Európai Unió
Ja uzimam sledece od stripova a vi mi recite koliko mi je pametan izbor:
1. Redovna izdanja Veselog Cetvrtka sva sem Texa.. Zagor, Mister No, Dilan Dog i Dmapyr.
2. Od vanrednih izdanja uzimam: Odabrane price Zagora, Specijale Zagor, Bred Baron, Marti Misterija, Superbook Dilan Dog. Ciko specijale i Mark ne uzimam.
3. Stripoteka
Uzimao sam pre AF Svetov ali je toliki shit da vise ne uzimam. uzimao sam i dosta hrvatskih. DIlan extra i redovni ludensov, MAXI-je sve, specijale ludensove i strip agenta, mister no i jos stosta ali sam od skora obustavio kupovinu hrvatskih jer u Srbiji imam sasvim dovoljnih doza stripova.
Zato i prodajem dosta kolekcija hrvtaskih stripova. Pa ako prodam ok ako ne opet lepe su neka cuce na polici.
Az Európai Unió
One hrvatske Libelus ni u ludilu ne bih uzimao jer cu za te pare radije da napravim ogromnu biblioteku pravih knjiga...
Az Európai Unió
i ja sam zadovoljan nasim stripovima. stampa je extra kvaliteta, a i price su dobre, mada ne mogu da uporedjujem sa drugim zemljama, jer nisam dolazio sa njima u kontakt, kod mene na trafici nema hrvatskih izdanja.
trenutno uzimam zagora, mister noa, texa, marti misteriju i nasao sam prosle nedelja bleka broj 1, izdaje ga wizard comics. neko je napisao da je blek bonelijev strip, danas sam gledao na bonelijevom sajtu, blek nije medju njihovim junacima.
ima li neko duplikat komandanta marka i dragonera, da mi posalje, dacu za njih dva zagora i jednog mister noa, sto imam duplikate!? nemogu da dobijem redakciju veselog cetvrtka, pa da narucim.
da, uzimam i sve zagorove i cikove specijale i odabrane price one su mi bas extra ...
Ja sam uzeo sve sto je dosada objavio VC i nastavicu da uzimam
uzeo sam i Bleka (verovatno cu ga uzimati i dalje)
Stripoteku
Alan Forda
poneki broj Simpsona (kada bas nema nista drugo na trafici)
je li procitao neko danasnjeg mister noa, kakav je? jutros sam ga kupio, ali imam guzvu na poslu, jos nisam stigao da ga procitam...![]()
ja jos nista uzeo ni Mr.NO ni DD! Nema se para!! Al cim skrpim pravac trafika!!
ja ne uzimam dilana, nisam ga nikada citao, pa ne znam ni kakav je
Koliko je epizoda Mister No-a izašlo do sad?
procitacu sutra par DD na http://www.stripovionline.com/
pa cu videti kakav je
danas je veseli cetvrtak izdao 11. broj mister noa, a po italijanskoj numeraciji to je 302. a izaslo ih je ukupno 379. brojeva, poslednji u decembru 2006. tada su prekinuli da ga izdaju u italiji![]()
![]()
![]()
![]()
ovi na http://www.stripovionline.com/ uveli placanje clanarine preko telefona, citanje jednog stripa 0,5 eura, 10 stripova 3 eura, 30 stripova 5 eura, nema vise besplatnog citanja...![]()
Meni je to citanje stripova u elektronskom obliku uvek bilo bezveze
Ni ja nikad nisam mogao da stripove citam na racunaru. Nije to to!
Mada je miris sada vise kiseo. Secam se ranije su bili lepseg mirisa stripovi. Ko zna kakve kiseline sada trpaju u stampu. Inace nista lepse nego kad se zagnjuri lice u nov strip ili ne daj bože nov npr. Svet Kompjutera, novu knjigu. To je pravi miomiris.![]()
Az Európai Unió
sve to sto ste napisali je istina, ne moze da se meri citanje preko kompjutera i citanje pravog stripa, ali da nije bilo tog sajta ja nikada ne bih mogao procitati npr. zagor br. 1. nasilje u darkvudu, ili neki drugi stari strip...
sada sam zavrsio citanje novog mister noa, prica je standardno dobra, obavezno ga procitajte...![]()
fhf njesra skenjirane citati![]()
ovo je bas fino, skrpis kintu, trk na trafiku, dodjes, zavalis se u fotelju, i onda zavrsis, i dodas strip na policu u kolekciju(joooj jesam pesnik
)
Sugavi, ludi, brljavi, pijani, osisani ...
SSB ...
I sta sad.. jel zna neko jel izlazi Marvel srpski od Nove godine? Ako se ne varam do sada je X Men i Spiderman i jos nesto bilo samo u Bookglobe jel... a sad treba i kod nas...
Ja cu to da probam... uzecu par brojeva pa cu videti...
Jel zna neko nesto opsirnije...
Jel ima jos nekih vesti po pitanju stripova? Da li ce biti jos nekih noviteta osim ovoga sto smo do sada imali...
Az Európai Unió
aj cuti i idi igraj se sa kinder jajcima
bilo bi do'ro ovo za x-mena !!!
Spiderman mi ide na cmar vise ...
Sugavi, ludi, brljavi, pijani, osisani ...
SSB ...
Eh.. iznenadjenje?? Da ne bude Tom & Jerry...
Az Európai Unió
Pošalji link